18 THINGS...

En ymmärrä ...  Miten ihmiset repivät aikaa television katsomiselle. Tai miten kukaan malttaa olla niin kauan aloillaan keskittyen ...

DSC_0005 DSC_0004

En ymmärrä...  Miten ihmiset repivät aikaa television katsomiselle. Tai miten kukaan malttaa olla niin kauan aloillaan keskittyen vain siihen television tuijottamiseen.. 

Seuraavaksi ajattelin... Kaivautua peiton alle ja pistää salkkarit pyörimään

Viime aikoina... Olen ollut melko kiireinen.  Koti on hieman kuin pommin jäljiltä ja mielessä on monen monta tehtävää asiaa...

En osaa päättää... Oikeastaan mitään asioita. Olen maailman huonoin tekemään päätöksiä ja usein läheisillä meneekin hermot mun jahkailuuni.

Noloa myöntää, mutta...  Unohtelen nykyään tosi paljon. Unohtelen päivämääriä, käymiäni keskusteluja, tavaroiden sijainteja ja oikeastaan mitä tahansa!

Viikko sitten...  Palasin arkeen mukavan viikonlopun jälkeen.

Kaikista pahinta on...  Kun tiedät että pitäisi olla jo nukkumassa, mutta tekemistä ja intoa olisi vielä vaikka kuinka paljon

Muistan ikuisesti... Uudenvuoden aaton.

Salainen taitoni on... Hukata tavaroita. Tai oikeastaan laitan ne vain ajatuksissani paikkoihin, ja seuraavassa hetkessä en enää muista mihin laitoin ne.

Jos saisin yhden toiveen se olisi...  Lisää tunteja vuorokauteen. Ehdottomasti.

Minulla on pakkomielle...   Kotoa lähtiessä tarkistaa sata kertaa, että avaimet ovat varmasti mukana. Aika hyödyllinen pakkomielle, mikäli niin voi sanoa.

Päivän paras juttu.. on ehdottomasti vapaailta! Mikäs sen parempaa.

Söin tänään... Herkullista currybroileria ja riisiä, nam!

Ärsyttävintä on... Kun aamuisin puoliunessa sammutaa herätyskellon, alkaa surffaamaan sosiaalista mediaa ja nukahtaa uudelleen. Paha tapa.

Tekisi mieli... Treenata kovaa. Viimeaikoina treenimotivaationi on ollut todella ailahteleva, eikä urheilusuoritukseni ole olleet mitenkään päätä huimaavia. Nyt kun saisi treenikipinän kunnolla roihahtamaan ja pääsisi kunnolla nauttimaan kovista treeneistä!

Minusta on söpöä... Kuinka meidän ihana pikkuinen kissa tulee iltaisin sänkyyn kehräämään.

Hävetti...  Kun tajusin etten ole hetkeen valmistanut kotona kunnolla ruokaa. 

Olenko ainoa, jonka mielestä... Aikaisin nukkumaan meneminen on ihanaa? Olen todella onnellinen että olen päässyt taas ns. "normaaliin" vuorokausirytmiin, tuntuu että päivisin on paljon enemmän aikaa puuhailla kaikkea!

You Might Also Like

0 kommenttia