ME TIME

Täällä vietetään harvinaista viikonloppua, sillä saan nauttia perjantai-illasta aivan omissa oloissani paremman puoliskon seikkaille...

grilli 002 grilli 004 grilli 003
Täällä vietetään harvinaista viikonloppua, sillä saan nauttia perjantai-illasta aivan omissa oloissani paremman puoliskon seikkaillessa Viron puolella. Suunnitelmissa oli auringosta nauttimista ja grillailua uudella pallogrillillä, mutta harmikseni näistä sain toteutettua vain jälkimmäisen. Ja siinäkin saatettiin tarvita hieman sisua sillä pienen raikastavan sadesäässä tarvotun lenkin jälkeen grillikään ei oikein ottanut syttyäkseen ja toppatakissakin meinasi tulla ulkona kylmä. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, sain kuin sainkin grillikauden avattua ja kaikenmoisia herkkuja loihdittua!

Loppuillan ajattelin pyhittää rentoutumiselle, ehkä surffailen pitkästä aikaa hieman blogijuttuja tietokoneella ja lepäilen tv-sarjoja seuraillen. Kyllä tekee hyvää tälläinen omien ajatuksien kanssa oleskelu työviikon jälkeen. Oikein rentouttavaa, mutta ehkä hieman outoa yrittää kerrankin olla tekemättä mitään. Ehkä tälläiset hölläilyillat tekee toisinaan ihan hyvää! Huomenna olisi tiedossa heppahommia, treeniä ja pitkästä aikaa pitopalvelukeikka! 


Muistakaahan tekin välillä ottaa aikaa ihan vaan itsellenne, aina ei tarvitse olla pää kolmantena jalkana menossa joka paikassa. Tekee ihan hyvää viettää joskus aikaa ihan vain itsekseen ja rauhoittuen, ja itse ainakin huomaan tekeväni tätä aivan liian vähän. Arki tuntuu todella kiireiseltä ja kotona käyn vain nukkumassa, mutta silti tuntuu että asiat vaan kasaantuu niskaan ja kalenteri täyttyy täyttymistään. Pää on niin täynnä ajatuksia että puolet asioista unohtuu, ja tekemättömiä hommia on ehkä jopa hieman vaikeaa jäsennellä. Keskusteluissa olet paikalla, muttet läsnä. Välillä täytyy pysähtyä huomatakseen, ettei sitä tekemistä oikeasti ole niin paljoa ettei kerkeäisi antaa aikaa myös itselleen välillä. 

You Might Also Like

0 kommenttia