RAW STUFF

Muutama postaus takaperin puhuin erämessuista ja kerroin osallistuneeni erilaisiin arvontoihin. Yhdestä arvonnasta tärppäsikin, ja vo...

DSC_0306 DSC_0313
Muutama postaus takaperin puhuin erämessuista ja kerroin osallistuneeni erilaisiin arvontoihin. Yhdestä arvonnasta tärppäsikin, ja voitin kasvohoitoillan itselleni ja muutamalle ystävälleni. Kauneuden hemmotteluilta järjestettiin kotonani, joten tietenkin tahdoin järjestää jotain pientä tarjottavaa vieraille. Keskiviikkoiltana kaupasta tarttui mukaan tarpeet herkulliseen mango-kookosraakakakkuun ja ostimpa samalla myös raaka-aineet raakasuklaan valmistukseen! Mukaan tarttui siis mangoa, kookosmaitoa, taateleita, pähkinöitä, raakakaakaojauhetta, kaakaovoita sekä kookosöljyä. Varsinkin viimeisenä mainitusta kookosöljystä olen innoissani koska olen kuullut ja lukenut siitä jonkin verran. Kookosöljy on todella monikäyttöinen, sillä ruuanvalmistuksen lisäksi sitä voi käyttää vaikkapa ihonhoidossa!
Paljon muodissa olleet raakaruuat tarkoittavat siis kuumentamattomista raaka-aineista valmistettuja ruokia ja leivonnaisia, jotka ovat kypsentämättömyytensä takia paljon ravinnerikkaampia. Sama pätee raakasuklaaseen. Laitan tähän alle vielä ohjeet joiden mukaan nämä ensimmäiset raakaherkku kokkailuni tein.
DSC_0309
RAAKASUKLAA
n. 1rkl luomu raakakaakaojauhetta
n. 1rkl luomu kaakaovoita
n. 1rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
Makeutukseen steviaa ja hunajaa. Lisäksi laitoin suklaaseen cashewpähkinöitä ja kuivattuja mansikkalastuja.
Sulata rasvat vesihauteessa ja lisää kaakaovoi. Kaada esimerkiksi jääpalamuottiin tai suorakaiteen muotoiseen vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa.
DSC_0317 MANGO-KOOKOSRAAKAKAKKU
Pohja:
n. 150g taateleita
n. 200g cashewpähkinöitä
1-2rkl kookosöljyä
Sekoita ainekset blenderissä tasaiseksi massaksi ja painele irtopohjavuuan pohjalle.
Täyte:
150ml kookosmaitoa tai -kermaa (Käytä kookosmaidosta vain kiinteä osa)
2 syöntikypsää mangoa. 
Sekoita ainekset blenderissä ja kaada täyte pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa.
Kasvohoitoilta oli siis arpajaisvoitto Forever living productsin Aloe vera pisteeltä, ja olin melko innoissani kuullessani arpaonneni suosineen. Kasvohoidoissa käytimme siis Aloe vera tuotteita, jotka ovat luonnollisa ja kaikille ihotyypeille sopivia. Saimme myös hyödyllistä tietoa muista brändin tuotteista ja pääsin myös maistamaan paljon keskustelua aiheuttanutta Aloe vera juomaa. Kaikenkaikkiaan siis oikein mielenkiintoinen ilta, ja ainakin minua jäi kyseisen brändin tuotteet kiinnostamaan. Etenkin tuo juoma, josta ihmiset ovat saaneet apua vatsavaivoihin, ihon ongelmiin ja jopa väsymykseen. 
Onko teillä kokemusta Aloe Vera tuotteista? Tai oletteko testailleet erilaisia raakaherkkuja? Kertokaahan omia ajatuksianne aiheiden tiimoilta :)

You Might Also Like

0 kommenttia