2016

Sinne meni joulu, samoin uusivuosi että hujahti. Ja aikaa tietokoneelle istumiselle ei ole kertakaikkiaan löytynyt, hommaa on ollut...

jutan 571
jutan 463 jutan 423


Sinne meni joulu, samoin uusivuosi että hujahti. Ja aikaa tietokoneelle istumiselle ei ole kertakaikkiaan löytynyt, hommaa on ollut niin kovin paljon. Vuosi vaihtui kivoissa merkeissä mökillä ystävien ympäröimänä, ja kyllähän tämä vuoden alku toi tullessaan myös jotain aivan ainutlaatuista. Näin täydellinen vuoden aloitus ei voi tietää huonoa!

Viime päiviltä mulla riittääkin teille postailtavaa jonkin verran, kunhan pääsen kotiutumaan ja avaamaan oman tietokoneen oikein ajan kanssa. Viime päivät kun ovat menneet täällä Raussilan päässä hevos- ja remonttihommissa. Mutta onneksi remonttikin on pian valmis, jolloin jäljelle jää kaikista stressaavin osuus eli itse muutto. Mutta sekään härdelli ei onneksi kestä kauaa!


Vihdoinkin kunnon talvi saapui tännekkin, ja tänään uusien talvihaalareiden ja rukkasten kanssa uskaltauduin palelemaan pellolle ponin kanssa kuvailujuttujen parissa. Ja kyllähän sieltä ihan kivoja otoksiakin löytyi! Saas nähdä kuinka tallilla tarkenee loppuviikon -25 asteen pakkasilla.. Saattaa tulla ponillekkin vielä muutama kevyt päivä melkein viikon loman perään. No, joskushan se kesälomakin on vietettävä!

Toivottavasti pääsen palailemaan blogin pariin mahdollisimman pian uusien kuvioiden kera! Ja mikäli teiltä löytyy jonkinmoisia toiveita tulevien postausten suhteen, niin ihan mieluusti toteuttelisin jotain erikoisempiakin postauksia.

Hyvää alkanutta vuotta 2016 kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia