23.12.2015

Huhhuh, joulu alkaisi todellakin olla oven takana kolkuttelemassa. Vastahan oli joulukuun alku! Mä en kyllä tänä vuonna kerennyt valmi...

joulu joulu2 joulu3

Huhhuh, joulu alkaisi todellakin olla oven takana kolkuttelemassa. Vastahan oli joulukuun alku! Mä en kyllä tänä vuonna kerennyt valmistautua tähän jouluun tuttuun ja turvalliseen tapaan, vaan joulusiivous on tekemättä,  olohuone on täynnä rojua ja muuttolaatikoita, ja leipominenkin jäi viimeiseen iltaan. Leipomuksetkaan ei oikein ottanut onnistuakseen tässä kiireessä.. Ja kyllähän se lumen puuttuminenkin vaikuttaa tuohon joulufiiliksen puuttumiseen. Tosiaan, ensi vuoden alussa olisi tarkoitus muuttaa uuteen kämppään, jonka makuuhuoneen remontti onkin vienyt yllättävän paljon aikaa viime aikoina. Kotona on käyty lähinnä pyörähtämässä suihkussa ja ehkä nukkumassa.


Tänään suuntasin vielä viime hetken extempore jouluostoksille ja löysinkin muutamat kivat jutut itselleni sekä muille! Kyllä se lahjojen antaminen on vaan jotain niin ihanaa, en malta odottaa että lahjojen saajat saavat avata pakettinsa ja toivon mukaan löytävät sieltä jotain itselleen mieluisaa.

Pian täytyisi painaa pää tyynyyn, jotta aamulla voin vielä heittää viimeiset kakut paketteihin, avata lahjat ja laittautua kaikessa rauhassa valmiiksi päivää varten. Sitten onkin jo aika suunnata joulupöydän ääreen ensin mummolaan ja sitten Nikon vanhemmille. Perjantaina koittaakin sitten jo paluu töihin muutaman päivän pätkissä, joten huomisen pyhitän täysin itselleni ja läheisilleni, jotka ovat ehkä viime aikoina jääneet kaiken kiireen keskellä taka-alalle.

Näihin tunnelmiin toivotan teille kaikille oikein rauhallista ja mukavaa joulua! 

You Might Also Like

0 kommenttia