GIFT IDEAS

Tässä vaiheessa joulukuuta alkaa olla joululahjojen hommaaminen ajankohtaista, ja moni varmasti miettii että mitä hankkia läheisilleen lah...

Tässä vaiheessa joulukuuta alkaa olla joululahjojen hommaaminen ajankohtaista, ja moni varmasti miettii että mitä hankkia läheisilleen lahjaksi. Kokosin tähän teille ideoita, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin! Aika samantyylisiähän nämä ideat on melkein joka blogissa, mutta multa on tulossa vielä postausta hieman omaperäisemmistäkin lahjoista!


her ImageProxy

-Ensimmäisenä mun listalta löytyy cookiejar. Minusta on kiva antaa lahjaksi jotain, mihin on joutunut näkemään itsekin hieman vaivaa. Mikäs olisikaan ihanampi lahja kuin herkullisten keksien kuiva-aineet valmistusohjeen kera!

- Mikäli et tunne lahjan saajaa kovin hyvin, varma lahjavalinta on esimerkiksi joku jouluinen muki vaikkapa joulukarkeilla täytettynä!

-Myös suklaa on melko varma valinta, lisää kylkeen vielä vaikka lämpöiset pörrösukat tai joku dvd-elokuva.

-Kosmetiikkatuotteita löytyy yleensä lähes joka naisen toivelistalta. Tuoksun ostaminen toiselle voi tosin olla hieman haastavaa, joten mikäli et ole varma lahjan saajan mausta niin jätä tuoksu suosiolla hyllyyn. Sen sijaan vaikkapa kaunis meikkipussi täytettynä esimerkiksi huulivoiteella, ripsivärillä tai meikkisiveltimellä voisi olla aika käytännöllinen lahja.

-Pyjama on joka joulun must have. Mikäs olisi ihanampaa kuin kääriytyä aattoiltana uuteen pehmoiseen yöpukuun.

-Lahjakortit toimii aina, mutta niidenkin kanssa kannattaa olla tarkkana. Minkä tahansa kaupan lahjakorttia ei ehkä kannata ostaa, sillä on harmillista mikäli lahjakortti jää käyttämättä, Mikäli et tiedä lahjansaajan lempikauppoja, kannattaa miettiä olisiko lahjan saaja mielissään esimerkiksi ilmaisesta kuukaudesta netflixiin, vai olisiko spotifylahjakortti parempi?

-Erilaiset valmiit lahjapakkaukset pelastaa sinut hätätilanteessa. Mikäli pää lyö tyhjää tai lahjan ostaminen jää viimetinkaan niin suosi valmiita lahjapakkauksia.




ImageProxy (2)

-Iäkkäämmälle naiselle, kuten vaikkapa äidille tai mummolle myös joulukukka voi olla mukava lahja.

-Tyylikkäät nahkasormikkaat ovat varmasti mieluinen lahja, ainakin mikäli tiedät lahjan saajan olevan viluinen.

-Myös äidit rakastavat suklaata, ja se onkin perinteinen lahja. Tuskin kukaan pahastuu saadessaan pukin paketista suklaata?

-Käytännönläheiset lahjat kuten vaikkapa astiat ovat varmasti iäkkäämpien mieleen. Nuoremmat eivät aina osaa arvostaa käytännöllisyyttä.

-Vanhemmalle sukulaiselle hyvä lahja voi olla myös vaikka läheisten kuvista teetetty muki, kuvakirja tai vaikkapa seinäkalenteri. Ainakin omassa lähipiirissä nämä ovat olleet tykättyjä!

-Villasukat tai muut lämpöiset ja pehmeät sukat ovat varmasti mieluisa lahja. Varsinkin, mikäli osaat tehdä ne itse!

-Vanhemmalle ihmiselle voi myös ostaa lahjaksi vaikka pullon hänen lempiviiniään. Tai miksei vaikkapa konjakkia tai viskiä.

-Myös äidit nauttivat ihoa hellivistä lahjapakkauksista.

-Hyvä idea voi myös olla vaikkapa leipoa jotakin itse. Itse olen useampana vuonna leiponut läheisille lahjaksi jouluisia kakkuja, ja ne ovat kyllä saaneet suosiota!

-Mikäli tiedät lahjan saajan nauttivan lukemisesta, niin myös kirja voi olla hyvä lahja. Yleensä hieman vanhemmat ihmiset osaavat myös arvostaa lahjaksi saatuja kirjoja.


Nimetön 
ImageProxy (3)

-Poikaystävälle on mukava ostaa jotakin minkä tietää tulevan varmasti tarpeeseen. Miehet harvemmin osaavat arvostaa esimerkiksi "turhia" sisustusesineitä. Kello on yksi hyödyllisin lahja minkä olen itse hankkinut poikaystävälle, ja se on ollut käytössä lähes kokoa ajan siitä asti. Mikäli tiedät lahjansaajan käyttävän koruja, niin sekin on hyvä lahjaidea!

-Nuoret miehet tunnetusti tykkäävät pelailla, joten mikäs olisikaan parempi lahja esimerkiksi poikaystävälle tai vaikka veljelle kuin joku uusin peli. Mikäli haluat panostaa, niin myös pelikonsolit ovat varmasti toivottu lahja. Muutkin elektroniikkatuotteet kuten vaikkapa kuulokkeet, tietokoneen hiiri/näppäimistö tai uusi ohjain pelikonsolille ovat usein nuorille miehille mieluisia lahjoja.

-Vaatteet ovat varmasti käyttöön tuleva lahja, mikäli vain tiedät lahjansaajan vaatekoon. Kannattaa myös tosissaan miettiä lahjansaajan tyyliä, ettei lahjaksi ostetut vaatteet ole jotain aivan päinvastaista. Pyjamat, bokserit ja kerrastot voivat olla melko varma valinta, sillä lähes kaikki käyttävät niitä ja niitä harvoin tulee esiteltyä muille, jolloin niiden tyylilläkään ei ole niin väliä.

-Hiustenleikkuukone/partakone. Tuskin tarvitsee selityksiä.

-Lompakko. Ja mikäli poikaystäväsi on merkkiuskollinen, niin osta oikeasti laadukas merkkilompakko.

-Lahjapakkaukset. Myös hygieniatuotteita käyttävät kaikki, joten tämänkään lahjan kanssa ei voi kovin helposti mennä metsään.


ImageProxy (1)
-Vanhemmalle mieshenkilölle, kuten vaikkapa isälle solmio tai rusetti voisi olla mieluinen lahja. Mutta värien pohtimiseen kannattaa panostaa, sillä kuinka moni vanhempi mieshenkilö käyttää esimerkiksi kirkkaan pinkkiä solmiota?

-Kylpytakkiki on melko varma valinta. Tulee varmasti käyttöön!

-Puhelimen suojakuori. Nykyään lähes kaikilla vanhemmillakin on älypuhelimet, joten tämä voisi ehkä olla melko käytännöllinen lahja?

-Reinot sopisivat mainiosti samaan pakettiin kylpytakin kanssa. Voi sitten joulusaunan jälkeen mennä jäähylle uudessa kylpytakissa ja uudet reinot jalassa!

-Villasukat. Ainakin omalla isälläni villasukat ovat kovassa käytössä. Ja taas suosittelen neulomaan ne itse, mikäli vain taidot riittää. Vanhemmat arvostavat itse tehtyjä lahjoja.

-Kirjat sopivat lahjaksi myös vanhemmalle mieshenkilölle, ja ainakin itse voisin ostaa isälleni kirjan lahjaksi!

-Hygieniatuotteet ovat varma valinta myös vanhemmalle miehelle.

-Kuten myös nuorelle miehelle, niin vanhemmallekkin sopii lahjaksi hyvin esimerkiksi bokserit tai kerrastot. Tulevat takuuvarmasti käyttöön mikäli koko on oikea.

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Tosi kiva postaus ja kivoja lahjaideoita! :) Tommonen miss diorin hajuvesi ois kyllä niin ihana <3
    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Tää oli mukava postaus! Oon kyllä samaa mieltä tuosta pyjamasta, joka joulu on pakottava tarve toivoa sellaista :D

    http://minttusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista