ANSWERS

Tuhannet kiitokset kaikille kysymyksiä lähettäneille, tässä tulisi vihdoinkin nämä vastaukset. Kuvituksena toimikoon tällä kertaa aihees...

Tuhannet kiitokset kaikille kysymyksiä lähettäneille, tässä tulisi vihdoinkin nämä vastaukset. Kuvituksena toimikoon tällä kertaa aiheeseen millään tapaa liittymättömät, aivan ylisöpöt mäyräkoiran pentujen kuvat. Mutta tässä tulisi teille vähän lisää infoa musta!
hauva3TREENI &RUOKAVALIO
Onko sinulla joku tietty ruokavalio vai syötkö sitä mitä mieli tekee?  Ei ole mitään ammattilaisen laatimaa ruokavalioa, mutta koitan vähän itse miettiä syömisiä. Joskus on kausia että tulee lipsuttua, ja joskus tulee herkut vedettyä minimiin.

Paras urheiluvaatemerkki? - Tosi vähän tulee tietoisesti urheiluvaatteissa suosittua mitään tiettyä merkkiä, paitsi kenkien osalta. Joten pakko ehkä sanoa Nike, koska kaikki mun urheilukengät on kyseistä merkkiä ja lisäksi omistan muutaman Niken vaatekappaleen.

Mikä on mielestäsi paras salilaite?  Ehdottomasti jalkaprässi!

Millä salilla käyt? onko hinta/laatu suhde hyvä?  Käyn Kouvolan kaupungin kuntosalilla Korian monitoimitalolla, ja hinta-laatusuhde on tosi hyvä! Opiskelijana maksoin vuoden kortista 140€ ja nyt työssäkäyvänä 200€. Tosin 2016 vuonna vuosikortin hinta nousee 100€...

Käytkö yksin salilla vai onko sinulla joku "salikaveri"?  Yksin käyn :)

Tavoitteet liikkumisessa ja urheilussa?  Itseasiassa mulla ei ole suurempia tavotteita, mikä onkin varmaan suurin kompastuskivi mun liikkumisessa. Ehkä mä keksin kohta jotain tavotteita, olisi tosi siistiä osata esimerkiksi seistä käsillä tai vetää leukoja!

hauva2 LEMPIASIAT
Lempiruokasi?  Ehdottomasti kana millä vain lisukkeilla!

Lempijäätelö?  Lakritsi

Lempimeikkituote? MUA:n kulmaväripaletti

Lempivaatekappale? Bikbokin parinkympin mustat farkut, ihan täydellistä materiaalia!

Lempiherkkusi?  Hmm tää on aika vaikea! Ehkä irtokarkit? 

Tämän hetkinen lempiasukokonaisuus?  Mustat farkut, Marraskuun suosikeissakin nähdyt uudet talvikengät, joku kiva yläosa ja lämmin takki sekä Cubuksen muhkea huivi.

Lempiblogisi? Luen niin paljon blogeja että on todella vaikeaa nimetä yhtä lempparia... Tällä hetkellä mun lemppari on ehkä She grew up.

Lempivuodenaikasi? Musta tuntuu että mun lempivuodenaika on aina parhaillaan meneillään oleva vuodenaika. Tosin tällä hetkellä en voi sen sanoa olevan talvi, kun ei se ole vielä edes kunnolla saapunut. Joten ehkä kesä tai syksy?

Tämänhetkinen lempibiisi? Ehkä Cheekin uusimmalta levyltä alpha omega.

hauva SEKALAISET
Viimeisin kappale jonka kuuntelit? Nykyään ei tuu juurikaan kuunneltua musiikkia, muuta kuin treenatessa. Töissä ja autossa se tosin koko ajan soi taustalla, ja tallilta tullessa radiosta taisi soida viimeisimpänä Paula Vesalan Tequila.

Mitä tekisit jos saisit 10 000€? Matkustaisin paljon. Ja ostaisin uuden kameran. Loput ehkä säästäisin?

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Lähitulevaisuudessa aion panostaa mulle rakkaisiin harrastuksiin, eli liikuntaan ja ratsastukseen. Ensi kaudella aion siirtyä esteratsastuksessa aluetasolla ja saada alle enemmän hyviä 90cm ratoja. Aion myös löytää meille paremman asunnon, ehkä isomman kerrostaloasunnon parvekkeella tai rivitalokämpän saunalla?

Miten päädyit bloggaamaan? Itseasiassa en oikeen tarkalleen muista, sillä blogia on tullut pidettyä jo lähes nelisen vuotta? Mutta ehkä päädyin tän harrastuksen pariin kaikessa yksinkertaisuudessaan mun valokuvaus- ja kirjoitusinnostuksen takia.

Voisitko kuvitella asuvasi ulkomailla? Kaukaisesti joo, sillä mikäs olisikaan sen siistimpää kuin nähdä vähän maailmaa ja varsinkin työkulttuuria eri puolilla maailmaa. Mutta olishan se varmaan ainakin aluksi aika kauheaa olla eri puolella maapalloa kuin kaikki tutut.

Jos saisit valita yhden ruuan jota söisit koko loppuelämäsi, mikä se olisi? Helppo valinta, kanasalaatti!

Voisitko kuvitella ikinä itsellesi vaaleita hiuksia? Aika hankalaa se on, muttei mahdotonta.

Mikä on unelmiesi lomakohde? Aika vaikea kysymys, sillä ainoan ja parhaan ulkomaanmatkani olen tehnyt Kanarialle, joten tekisi mieli sanoa se. Mutta maailmassa on niin paljon nähtävää, ja haluaisin ehdottomasti lomailla ainakin  kaupunkilomalla Englannissa ja Saksassa, sekä jossain ihanan lämpimässä paikassa rannalla loikoillen.

Joululahjatoiveet? Mulla ei oikeastaan ole tänä vuonna mitään erityisiä lahjatoiveita.. Hmm. Ehkä jotain urheilu- tai hevoskampetta?

Mitä mieltä olet freddyhousuista?  Ei mulla ole niistä sen erikoisempaa mielipidettä, housut siinä missä muutkin. Tosin laadusta annan ehkä hieman moitetta sillä ovat aika ohutta ja helposti hajoavan oloista kangasta, en raaskinut aluksi käyttää niitä hirveästi kun pelotti että hajoavat heti. 

Mitkä ovat vahvimpia luonteenpiirteitäsi? Päättäväisyys, itsepäisyys ja malttamattomuus. 

Millaisena parisuhdekumppanina koet itsesi? Melko huolehtivana. Pidän huolta että toisella on perusasiat kunnossa ja huolehdin ehkä jopa liikaa kumppaninkin asioista. Olen myös aika periksiantamaton, eli jos jotain sovitaan niin siitä täytyy myös pitää kiinni.

Paras tekemäsi ostos lähiaikoina? Jos muille hankittuja joululahjoja ei lasketa, niin ehdottomasti Prisman alennuksesta hommattu tallitakki!

Asuisitko mieluummin Ruotsissa vai Suomessa? Toisaalta olen jotenkin aina tykännyt Ruotista ja varsinkin sen kielestä, mutta kyllä mä taidan silti vastata että Suomi!

Millainen olisit mummona? Tää oli aika hauska kysymys, enkä oikein tiedä että tarkoittaako tää että millaisena näkisin itseni jos olisin vanha, vai millaisena näkisin itseni jos olisin isoäiti. Noh, vanhana mummona olisin varmasti onnellinen, sillä oon saanut niin paljon kivoja mahdollisuuksia ja olen saanut tehdä niitä asioita mistä nautin.

Mikä on parasta Kouvolassa? Hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet. Täältä pääsee niin näppärästi vaikka Lahteen tai Helsinkiin junalla. Harrastusmahdollisuudetkin on mulle just passelit, löytyy tuppukylää hevostelua varten ja taajamaa sekä kaupunkia jotka puolestaan mahdollistavat kuntosaliharrastuksen.

Millaista ihmistä arvostat? Rehellistä ennenkaikkea. Mutta jollain tapaa ihailen ihmisiä, joilla on koko ajan silmät auki ja sydän paikallaan. On tosi hienoa että jotkut ihmiset osaa tarkkailla ympäristöään niin tarkasti ja nähdä aina asioiden hyvät puolet. Arvostan myös sitä, että muut otetaan huomioon.

You Might Also Like

0 kommenttia