DIY GIFT IDEAS

Joulu alkaa olla ovella, ja nyt olisi aika hankkia viimeiset joululahjat! Itse tykkään antaa lahjoja, joista näkee että niihin on käyte...

Joulu alkaa olla ovella, ja nyt olisi aika hankkia viimeiset joululahjat! Itse tykkään antaa lahjoja, joista näkee että niihin on käytetty vaivaa. Itse tehty on aina hyvä lahja, ja tässäpä tulisikin teille muutama DIY-lahjaidea! 
diy5
Erilaiset lahjakorit ja -kassit täytettynä kaikilla ihanilla pikkujutuilla on tosi oiva idea! Tyypilliseen joulukorin läheiselle voit kasata vaikkapa glögiä, suklaata, villasukat, itse tehtyjä pipareita ja vaikkapa muutaman juuston. Kori kannattaa tietysti täyttää lahjan saajaa ajatellen, ja kaverille tai poikaystävälle voi koriin kasata vaikkapa elokuvan, ihonhoitotuotteita, karkkia, kynttilöitä tai ihan mitä vaan mistä lahjan saaja ilahtuu!
diy6
Joulumuki täytettynä suklaalla tai joulukarkeilla on helppo ja simppeli lahja, jonka voit antaa myös sellaiselle henkilölle jota et niin hyvin tunne.
diy4
Myös kaikenlaiset purkit sopivat joululahjoihin hyvin, voit täyttää ne millä vaan! Esimerkiksi kynttilät tai vaikkapa kynsienhoitosetti sopii tälläiseen purkkiin tosi kivasti. Ja ei sovi unohtaa myöskään esimerkiksi lumiukkosoppaa, jossa purkkiin kasataan kaakaojauhetta ja erilaisia lisukkeita kuumaan kaakaoon laitettavaksi. Myös keksitaikinan kuiva-aineet saa kasattua purkkiin todella nätisti kerroksittain! Näiden purkkien kanssa vain mielikuvitus on rajana.

You Might Also Like

0 kommenttia