GIFT IDEAS

Ja taas koittaa se aika vuodesta, kun olisi aika keksiä läheisille annettavaa pukinkonttiin. Kaupat ovat pullollaan joulutilpehööriä, ...

Gift ideas Gift ideas for him Gift ideas for her Ja taas koittaa se aika vuodesta, kun olisi aika keksiä läheisille annettavaa pukinkonttiin. Kaupat ovat pullollaan joulutilpehööriä, mutta myös joulusta hullaantuneita ihmisiä. Ja kaikila on mielessään sama kysymys; mitä antaa lahjaksi? Tässäpä tulee muutamia vinkkejä!

Miehille toimivimpina lahjoina pidän ehkä kaikkea käytännöllistä, Sukat, bokserit, t-paidat ja esimerkiksi päivittäisessä käytössä olevat hygieniatuotteet toimivat aina, ja tulevat varmasti tarpeeseen kenelle tahansa. Läheisemmälle miespuoliselle henkilölle voit taas ostaa jotain henkilökohtaisempaa; pitääkö hän kirjoista? Tai seuraako hän vaikkapa jotain tiettyä televisiosarjaa? Tällöin hyvä lahjaidea voisi olla suosikkikirjailijan kirja tai lempi televisiosarjan tuotantokausi. Korut, asusteet ja vaatteet ovat myös miehille toimivia lahjoja, mikäli tietää takuulla mistä mies pitää. 


Naisille mieluisia lahjoja ovat yleisesti ottaen kosmetiikkatuotteet ja meikkihömpötykset, sekä pehmeät paketit. Pehmeissä paketeissa suosisin ehkä itse kodin tekstiilejä kuten lämpimiä torkkupeittoja tai kauniita pussilakanoita tai sitten pörröisiä hengailuvaatteita kuten sukkia, aamutakkeja tai pehmoista yöasua.  Keittiöstä kiinnostuneelle sopivia lahjoja voisi olla vaikkapa joku leivontatarvikesetti, reseptikirja tai vaikkapa astiat. Järjestelmäfriikille ehdottomasti joulun mieluisin lahja on kalenteri tulevalle vuodelle jotta kaikki menot ja sovitut tapaamiset saa järjestykseen. Suklaa ja sarjaliput elokuviin toimivat lähes aina, ja ovat melkoisen varma valinta vaikket lahjan saajaa kovin hyvin tuntisikaan. 

Itse askartelusta ja lahjojen antamisesta pitävänä ihmisenä pidän erilaisten lahjakokonaisuuksien kasaamisesta. Mikäpä olisikaan ihanampi lahja kavereille, tai vaikkapa äidille kuin kauniiseen koriin paketoituna esimerkiksi tarpeet hemmotteluiltaan; ehkä joku elokuva, kynttilöitä, suklaata ja vaikkapa kasvonaamio. 

You Might Also Like

0 kommenttia