My year

Vuosi 2016 alkaa olla pikkuhiljaa taputeltu, ja tuttuun tapaan olisi aika palata hetkeksi muistelemaan kuluneen vuoden tapahtumia. Kulun...

vuosikatsaus vuosikatsaus11
Vuosi 2016 alkaa olla pikkuhiljaa taputeltu, ja tuttuun tapaan olisi aika palata hetkeksi muistelemaan kuluneen vuoden tapahtumia. Kulunut vuosi on ollut tähänastisen elämäni luultavasti tapahtumarikkain vuosi. Paljon on mahtunut tapahtumia yhteen vuoteen, ja kaikki ovat kasvattaneet minua ihmisenä aivan valtavasti. Alkuvuodesta jos joku olisi kertonut tulevan vuoden kulkusuunnan, en olisi uskonut korviani. En ikinä olisi uskonut että elämä voi muuttua vuodessa näin kovin paljon. Lopulta kaikki päättyi oikein hyvin, ja uusi vuosi on enemmän kuin tervetullut uusine tuulineen!



tammikuu
TAMMIKUU
Tammikuussa muutin uuteen kotiin ja sisustin innokkaasti. Työt veivät suuren osan ajasta, ja pimeä talvi väsytti.


helmikuu
HELMIKUU
Helmikuussa kävin elämäni ensimmäisellä - ja myös tähänasti viimeisellä hyvinvointiluennolla. Valokuvasin paljon, ja nautin talvisista ja aurinkoisista säistä. Helmikuussa blogi sai ylleen uutta ilmettä ja lisäksi myös uuden nimen.


maaliskuu
 MAALISKUU
Maaliskuussa asetin alkaneelle keväälle tavoitteita, joista ehkä jälkeenpäin ajateltuna tuli toteutettua aivan liian pieni osa. Nautin vapaa-ajasta ja vietin aikaa hevostellessa, urheillessa ja ihan vain kotona höntsäillessä. Intouduin kookosöljyn monikäyttöisyydestä. Maaliskuussa vietettiin myös ulkoilupäivää kyläläisten kanssa jääradalla kaahaillen.


huhtikuu
 HUHTIKUU
Huhtikuussa vietettiin railakkaita 20-vuotis syntymäpäiviä, Lenkkeilin vesisateessa, nautin omasta ajasta ja avasin grillikauden uudella pallogrillillä vesisateessa. Ja voi että miten vaikeaa se olikin saada syttymään! Treenimotivaatio aaltoili kovasti ja ruuanlaitto oli vastenmielistä.


toukokuu
 TOUKOKUU
Toukokuussa sain vihdoin asunnon esittelyvideon kuvattua. Aloitin kisakauden tutun ja turvallisen ponin kanssa 90cm radalla ulkokentällä. Sain ihka ensimmäisen virvelini ja tein monta kalareissua Jaakon kanssa. Valokuvasin poneja keväisissä maisemissa.  Luin pääsykokeisiin, ja jouduin yllättäen luopumaan kisakauden tavotteista. Toukokuussa järjestettiin myös työpaikalla burn out tapahtuma, jonka jälkeen suuntasin juhlimaan Tonyn synttäreitä. Keväällä alkoi ystävyyssuhteisiin panostaminen.

KESÄKUU
Kesäkuun kuvasaldo on jäänyt vähäiseksi, sillä kamera ei kerennyt vauhdikkaisiin rientoihin mukaan. Heti kesäkuun alussa vietettiin vauhdikkaita ja ikimuistoisia lakkiasjuhlia omalla kylällä. Kävin töissä ja juoksin kylillä kavereiden kanssa. Kalastin paljon ja nautin kesäkeleistä. Juhannuksena koitti kauan odotettu kesäretki kera rytmiryhmän; sillä napattiin vanin perään asuntovaunu ja hurautettiin Jämsään Himos Juhannusta katsastamaan. Jännitin yhteishaun tuloksia, ja sain kun sainkin hakemani koulupaikan! Kesäkuussa hankin myös kaksi uutta lemmikkiä, jotka ovat tuoneet tullessaan iloa mutta myös aiheuttaneet päänvaivaa. Päädyin Japin kanssa ruokakuskin hommaan turvesuolla, ja päädyin saunomaan ja uimaan keskelle metsää.


heinäkuu
 HEINÄKUU
Heinäkuun postaussaldo no vähäistä. Jos tarkkoja ollaan niin ehkä koko blogi on ollut hieman hiljainen lähes koko vuoden ajan johtuen henkilökohtaisista syistä. Heinäkuun osalta blogin tekstit ovat hieman mitäänsanomattomia. Kerroin hauskoja faktoja itsestäni, ja kerroin eläneeni kesää fiilispohjalta ja täysin itselleni.  Iloitsin kokemusten täyteisestä kesästä.


elokuu
 ELOKUU
Elokuussa sama letkeä kesämeininki jatkui edelleen. Valokuvasin, kalastin ja tein asioita jotka olivat itselleni tärkeitä. Tehtiin porukalla viikonloppureissu Alavudelle ja Power Parkiin Tutustuin paremmin uuteen ihmiseen, joka sittemmin antoi minulle uuden suunnan.


syyskuu
 SYYSKUU
Syyskuussa vietinkin tiivisiti aikaa äsken mainitsemani uuden ihmisen kanssa, ja elämä hymyili. Aloitin koulunkäynnin restonomiopintojen parissa Mikkelin ammattikorkeakoulussa ja kävin samaan aikaan edelleen läpi elämäni rankinta aikaa.


lokakuu
 LOKAKUU
Lokakuu oli varsin kiireinen kuukausi. Arkikuviot muuttuivat varsin paljon totutuista, ja opinnot veivät paljon aikaa.  Päässä velloi tunteiden pyörremyrsky, ja välillä iski epätoivo. Kaiken kaikkiaan uusi arki tuntui kuitenkin hyvältä.. Pähkäilin asuntoasioita, ja sain kuin sainkin päätöksen tehtyä. Tehtävää oli paljon ja vuorokaudesta tuntui loppuvan tunnit kesken. Koulussa oli meneillään ensimmäisen tärkeän, isomman projektin työstämisvaihe.


marraskuu
 MARRASKUU
Ja niin minulla oli marraskuussa uusi, ihana koti. Olin ylpeä itsestäni, sillä sain muuton hoidettua todella pitkälti omin voimin. Tuskailin pienen flunssan kanssa ja viihdyin uudessa osoitteessa. Jaksaminen kaiken touhun keskellä oli välillä kortilla, mutta kyllä sitä kaikesta lopulta selvittiin!


joulukuu2
JOULUKUU
Joulukuussa aloitin vihdoin jouluintoilun. Sisustin kotia jouluiseksi ja hankin joululahjoja. Syyslukukauden loppu häämötti, mutta samalla tehtävien deadlinet hönkivät niskaan. Nautin uusien tuulien mukanaan tuomasta "uudesta joulusta" ja paiskin töitä hullun lailla. Vuosi häämöttää loppuaan, ja paljon on ehtinyt vuodessa tapahtua. Aika on lipunut ohi silmän räpäyksessä, ja pian olisikin jo aika ottaa vuosi 2017 vastaan. Allekirjoittaneella se tapahtuu Tallinnan hälinässä, sillä huomenna otetaan nokka kohti Tallinnaa missä en ole eläessäni käynyt!

You Might Also Like

0 kommenttia