HELLO DECEMBER!

Ja niin se taas koitti jokavuotiseen tapaansa, nimittäin joulukuun alku. Äkkiä on syksy hujahtanut, ja olisi jälleen aika valmistautua j...

_DSC7611.NEF _DSC7604.NEF _DSC7590.NEF
Ja niin se taas koitti jokavuotiseen tapaansa, nimittäin joulukuun alku. Äkkiä on syksy hujahtanut, ja olisi jälleen aika valmistautua joulun viettoon. Tänä vuonna joulu on mulle erityisen spesiaali, sillä ensimmäistä kertaa aikoihin olisi se tarkoitus viettää kotona.


Pikkuhiljaa on alkanut kotikin muotoutumaan siihen kuntoon, että joulua voi alkaa kohta tuomaan sisustukseen. Huonekalut alkavat loksahdella paikoilleen ja nyt olisi tarkoitus enään tuoda kotiin joulun tunnelmaa jouluvaloilla sekä kynttilöillä. Tänä talvena myös viime vuonna hankitut pihalyhdyt ovat päässeet suhteelliseen ahkeraan käyttöön, ja ollaanhan me saatu ripustettua jouluvalotkin pihalle! Ensimmäistä kertaa ikinä mulla on omassa kodissa ulkojouluvalot, ihanaa!

Noin muuten joulun valmistelu on kovassa käynnissä, lahjat alkaa olla hankittu ja suunnitelmat joulun pyhille tehty. Vielä täytyisi hetki jaksaa painaa koulussa ja saada loppuvuoden koulutehtävät tehtyä ennen kuin voi rauhoittua ja nauttia loppu vuodesta. Muistakaahan tekin nauttia joulun odotuksesta!


You Might Also Like

0 kommenttia