SOFIA 2KK

9.1 Tuli kuluneeksi kaksi kuukautta Sofian syntymästä, joten tässä tulisi hänen kuulumisiaan kuluneelta kahdelta kuukaudelta.

Sofia Sofia Sofia

9.1 Tuli kuluneeksi kaksi kuukautta Sofian syntymästä, joten tässä tulisi hänen kuulumisiaan kuluneelta kahdelta kuukaudelta.

Omasta mielestään Sofia taitaa olla jo iso tyttö, sillä makuuasennossa ei liiemmin viihdytä vaan aina täytyy olla mahdollisimman pystyssä ja tarkkailla maailman menoa. Sofia on jo hyvin pienestä pitäen ollut todella tarkkaavainen ja seurannut ympäristöään mielenkiinnolla.  Aamuisin neidin tärkein rutiini taitaa olla pinnasängyn reunaan kiinnitettyjen jouluvalojen tarkkailu, ja päivisin neiti katselee hyvin tarkasti jo leluja ja neuvolasta saatua hymynaamajulistetta ja jutteleekin niille jo todella kovasti.

Päätään Sofia on kannatellut hyvin pienestä, ja neuvolan terveydenhoitajankin mukaan pään kannattelu sekä Sofian kyynärnoja-asento mahallaan maatessa ovatkin jo 3-4 kuukautisen vauvan tasolla.  Ensimmäinen hymy neidiltä taisi tulla noin kuuden viikon ikäisenä, ja sen jälkeen hän onkin ollut lähestulkoon yhtä hymyä. Iltaisin ei aina nukuta niin ajoissa kuin äiti haluaisi, vaan nukkumista tärkeämpää on tarkkailla, jutustella ja jumppailla. Mutta positiivista on se, että joka ikinen ilta nukkumaan meno on tapahtunut kuitenkin ennen puolta yötä ja yleensä ilman itkuja. Meillä ei siis olla vielä valvottu yhtäkään yötä, ja itkujakin on tainnut olla vain noin kolmena iltana kun väsymys on mennyt selvästi yli. Tempperamenttisuudessaan neiti on selvästikin tullut äitiinsä, sillä toisinaan hänellä on hyvin lyhyt pinna. Mikäli neiti ei saa ruokaa tai seuraa sillä samalla sekunnilla kun hän haluaisi, niin hermot tuntuu menevän välittömästi.

Kahden kuukauden ikäisenä Sofia on siis hyvin kehittynyt, iloinen ja tarkkaavainen vauva.


You Might Also Like

0 kommenttia