VIIMEAIKAISET SUOSIKIT - BABY EDITION

H&M Asustesetin hankin Sofialle joululahjaksi, ja  sen jälkeen  nämä ovat olleet ihan päivittäisessä käytössä. Lapasissa ja pipos...



VIIMEAIKAISET SUOSIKIT - BABY EDITION
H&M Asustesetin hankin Sofialle joululahjaksi, ja  sen jälkeen  nämä ovat olleet ihan päivittäisessä käytössä. Lapasissa ja pipossa on ihanan lämmin vuori. Pipo tosin ei ehkä kuulu Sofian suosikkeihin, nimittäin vaikka pukeminen onnistuisi muuten ilman hermostumista niin pipon kohdalla tulee oikeastaan aina kiukku.

VIIMEAIKAISET SUOSIKIT - BABY EDITION
Emman untuvapussi turvakaukaloon on ollut varsin kätevä keksintö automatkoilla. Tämän kanssa kun ei tarvitse paksumpia vaatteita pukea, pelkät tavalliset sisävaatteet ja pipo + lapaset riittää oikein mainiosti. Pidemmillä matkoilla kaukalopussia täytyy kyllä avata ettei Sofialle tule kuuma, sillä tämä on todella lämmin.

VIIMEAIKAISET SUOSIKIT - BABY EDITION
Nallehaalari on ollut aivan ehdoton suosikki! Tämän hankimme jo melko raskauden alkuvaiheessa, sillä se nyt vaan oli niin syötävän suloinen. Sen jälkeen näitä onkin kertynyt useampi, sillä ollaan saatu eri kokoisia nallehaalareita lahjaksi varmaan viisi!

VIIMEAIKAISET SUOSIKIT - BABY EDITION
Newbien legginssit Sofia sai lahjaksi M:n siskolta heti kotiuduttuaan. Aivan ihanat, eihän noita röyhelöitä nyt vaan voi vastustaa! Röyhelölegginssejä täytyy kyllä hankkia lisää isommassa koossa.
  VIIMEAIKAISET SUOSIKIT - BABY EDITIONNämä supersöpöt pikku töppöset ovat päässeet käyttöön harmillisen vähän, mutta silti ne kuuluu meidän suosikkeihin. Näissä on ihanan lämmin karvavuori joten kyläreissuilla ne menee kätevästi villasukkien korvikkeena.

VIIMEAIKAISET SUOSIKIT - BABY EDITION Hoitoreppu oli kyllä varsin hyvä ostos. Tämän löysin ebaysta ja hintaa sillä taisi olla reilun kympin verran. Nykyään meillä ei mukana muita laukkuja kuljeteta ollenkaan, vaan omat tarvittavat tavarat mahtuu oikein hyvin tähän samaan. Plussaa tulee kätevästä etutaskusta ja takapuolella alareunassa olevasta vetoketjusta jonka avulla pääsee helposti käsiksi repun pohjalla oleviin vaippoihin ilman että tarvitsee koko repun sisältöä purkaa.

You Might Also Like

0 kommenttia