GIVE AWAY

Joulu on kohta ovella, ja olisi aika keksiä läheisille (tai miksei vaikka itselleenkin) joululahjat. Ja mikäs olisikaan parempi la...

DIY KORVAKORUT DIY KORVAKORUT DIY PANNUNALUSET DIY KORVAKORUT DIY KORVAKORUT
Joulu on kohta ovella, ja olisi aika keksiä läheisille (tai miksei vaikka itselleenkin) joululahjat. Ja mikäs olisikaan parempi lahja kuin käsintehdyt askartelut! Nikon äiti on innostunut harrastamaan pienimuotoista askartelua, ja ideoita on löytynyt laidasta laitaan. On heinäseivästikkaita, tonttukoristeita, tauluja, pannunalusia ja korvakoruja. Mikäli sinua kiinnostaa joku edellämainitusta, voit ottaa yhteyttä minuun blogin facebook-sivulla tai sähköpostilla jutta.kivela@hotmail.fi. Eli ei muuta kun hankkimaan rakkaimmilleen uniikkeja joululahjoja, jotka ovat takuuvarmasti käsityötä!
Näin joulun alla ovat korvakorut ja pannunaluset menneet kuin kuumille kiville, joten ajattelin nyt tarjota jollekulle teistä mahdollisuuden voittaa itselleen vapaavalintaiset korvakorut! Kuvista näette arvonnassa mukana olevat korvakorumallit,mutta myytävänä on myös esimerkiksi jouluisia tonttukorvakoruja joista saatte halutessanne kuvia vaikka sähköpostin kautta. Mutta nyt siihen arvontaan!
NÄIN OSALLISTUT:
1. Arvontaan voit osallistua keskiviikkoon 25.11 saakka.
2. Arvontaan voi osallistua kuka vain, mutta blogin lukijoilla on käytössään kaksi arpaa. Mikäli tykkäät lisäksi blogini facebook-sivusta, on sinulla kolme arpaa.
3. Kommentoi tähän postaukseen haluamasi korvakorut, arpojesi määrä ja sähköpostiosoitteesi.

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Kaksi arpaa kun olen lukija! Ja tuollaiset mustat huopapallot haluisin, mutta mielummin pienemmässä koossa jos mahdollista :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Kolme arpaa kun oon tykkääjä :) Valitsen mustapunaiset huopapallot kulkusella !!
    heljamyyrylainen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. 1 arpa, ja sudenkorento korvakorut!
    ps. niin ihastuttavia koruja, että huh!

    noorahehe(at)hotmail.com

    VastaaPoista