HEALTHY DOUBLE CHOCOLATE CHIA PUDDING

Onko chiansiemenet teille tuttuja? Itselläni on ollut yli vuoden verran kyseinen pussi kaapissa, mutta säännöllisessä käytössä eivät nä...

Chiavanukas Chiavanukas

Onko chiansiemenet teille tuttuja? Itselläni on ollut yli vuoden verran kyseinen pussi kaapissa, mutta säännöllisessä käytössä eivät nämä siemenet ole päässeet. Chiansiemenet ovat todella ravintorikkaita, sillä ne sisältävät runsaasti kuitua, proteiinia, vitamiineja, antioksidantteja ja hyviä rasvahappoja. Itse tykkään nauttia chiansiemenet geelinä, eli nesteeseen sekoitettuna. Siemenet imevät itseensä liotettuina jopa kymmenenkertaisen määrän nestettä, eli kyseessä on todella riittoisa tuote. Chian siemenistä saat loihdittua helpot ja nopeat väli- tai aamupalat vaivattomasti. Tällä kertaa valmistin  herkullista, proteiinipitoista tuplasuklaavanukasta.



WHITE CHOCOLATE PUDDING
1,5dl maitoa
0,5dl fast puddingia, makuna valkosuklaa

CHOCOLATE CHIA PUDDING
1rkl chiansiemeniä
1dl maitoa
1tl raakakaakaojauhetta

Tämä vanukas kannattaa valmistaa edellisenä päivänä valmiiksi. Sekoita molempien vanukkaiden aineet ja anna niiden hyytyä hetki jääkaapissa. Chiavanukasta kannattaa välillä sekoitella. Kun vanukkaat ovat hyytyneet hiukan, kokoa ne kerroksittain tarjoiluastiaan. Anna hyytyä yön yli.

You Might Also Like

0 kommenttia