POSITIVE

Kylläpä arjestakin tulee kertaheitolla mukavampaa kun osaa suhtautua asioihin positiivisesti ja tekee asioita joita rakastaa. Siksipä...

Positiiviset Positiiviset Positiiviset

Kylläpä arjestakin tulee kertaheitolla mukavampaa kun osaa suhtautua asioihin positiivisesti ja tekee asioita joita rakastaa. Siksipä päätin tän viikon aikana yrittää tallentaa snapchatin mystoryyn edes muutaman kivan hetken joista voisin sitten koota tämän postauksen. Noh, kuvia ei tullut otettua ihan niin paljon kuin tarkoituksena oli mutta onneksi niitä positiivisia asioita kertyi kuitenkin viikkoon ihan kiitettävä määrä! Eli tässä tulee mun 'viikon positiiviset'! Mitkä on sun arjessa niitä ihanan pieniä positiivisa asioita jotka saavat hymyn huulille?


♥ Kun marraskuussa on liian lämmin keli ratsastaa toppaliivi päällä

♥ Ystävän muutaman päivän pituinen visiitti meidän luona

♥ Hyvin menneet estetreenit, ja vieläpä kahdella hevosella!

♥ Se energia minkä saa ihanan raikkaista ja aurinkoisista syyspäivistä

♥ Hyvin menneet treenit, tiedä sitten saako tästä kiittää ihania aurinkoisia ilmoja, uutta treenilaturia, hyvää musiikkia vai ylipäätään sitä että on ylipäätään jaksanut raahautua sinne salille..

♥ Ihanan rento sunnuntai-ilta Cheekin dokumentin parissa, en edes muista milloin olisin viimeksi kerennyt/jaksanut avata telkkarin!

♥ Täydellisesti onnistuneet valokuvat

♥ Hyvin mennyt työvuoro....

♥ ... ja se fiilis kun pääsee perjantai-yönä töiden jälkeen nukkumaan.

♥ Joka iltaiseksi rutiiniksi muodostunut salkkareiden katselu. Edes joku asia mun elämässä on rutiininomaista

♥ Herkuttelu, tosin sitäkin on ehkä tullut tehtyä liikaa.. Nimimerkillä alkuviikosta roskaruokaa, irtokarkkeja keskellä viikkoa ja mutakakkua sunnuntai-iltana..

♥ Fiilis kisapäivän aamuna

♥ Uudet ihanan kirkkaat treenivaatteet

You Might Also Like

0 kommenttia