MY WEEK TROUGH LOOP

  Kuten ehkä muistatte niin hommasin kesällä polar loop aktiivisuusrannekkeen, josta kirjoittelin tarkemmin TÄÄLLÄ!  Tässä postauksessa p...

Untitled 
Kuten ehkä muistatte niin hommasin kesällä polar loop aktiivisuusrannekkeen, josta kirjoittelin tarkemmin TÄÄLLÄ! Tässä postauksessa perehdytään tarkemmin loopin antamaan palautteeseen ja katsastellaan mun kulunutta viikkoa sen kautta. Viikko kokonaisuudessaan oli melko aktiivinen, vaikka otinkin viikottaisen palautteen loopista jo eilen illalla. Keskimääräisesti päivittäiset tavoitteet tulivat todella hyvin täyteen. ja istumistakin tuli harrastettua melko vähän. Aktiivisin olin loppuviikosta, sillä ohjelmassa oli paljon treeniä ja tallilla liikkumista. Kaikenkaikkiaan siis oikein kiva viikko!
Untitled
MAANANTAI
Maanantaina oli seitsemän tunnin aamuvuoro, minkä jälkeen reippailin vielä tallilla ja salilla. Illalla saikin sitten hyvällä omalla tunnolla levähtää, ja uni tulikin jo todella aikaisin!
Untitled 
TIISTAI
Tiistainakin oli työpäivä, eli kävelyä tuli jonkin verran. Tiistain aktiivisuus jäikin sitten siihen työpäivään, sillä mulla oli samaan aikaan vapaapäivä sekä salilta että tallilta. Maanantai-iltana simahdin jo aikaisin, eli yöuntakin kertyi reilusti!

Untitled
KESKIVIIKKO
Kuten loopin antamasta palautteestakin huomaa, oli ranneke latauksessa iltapäivästä saakka. Aktiivisuutta ei siis juurikaan kertynyt. Keskiviikkona kävin ratsastamassa ja tekemässä tallihommia, mutta salilta oli vapaa. Eli eipä olisi aktiivisuutta kertynyt vaikka olisi ranneke kädessä ollutkin.


Untitled 
TORSTAI
No ehkä tämä superaktiivinen torstai korvasi hieman edellisen päivän huonoa aktiivisuutta! Torstaina ratsastin kaksi hevosta ja kävin vielä salilla vetämässä jalkatreenin. Tämän päivän kohdalta puuttuu yöuni, sillä ranneke oli edelleen latauksessa. Tältä päivältä keräsin itselleni yhden passiivisuusleiman hieman ennen puolta yötä, mutta en kuollaksenikaan muista tuliko se autossa istumisesta vai löhöilystä muuten vaan.. Veikkaan kuitenkin ensimmäistä.

Untitled 
PERJANTAI
Perjantai olikin viikon aktiivisin päivä. Ratsastin taas kaksi hevosta ja reippailin salilla olkapäiden ja ojentajien parissa. Yöunta kertyi taas huimasti, yli kymmenen tuntia! Eipä ihme ettei päiväunet kutsuneet ennen työvuoroa. 

Untitled 
LAUANTAI
Jälleen aktiivinen päivä, kolmas kerta kun päivittäinen tavoite paukkui yli! Päivä tuli reippailtau tallilla ja salilla, ja illalla menin vielä töihin muutamaksi tunniksi. Kuten yöunen määrästä voi päätellä, lauantaina kutsuivat reilun tunnin päiväunet ennen salitreeniä ja töihin lähtöä.

You Might Also Like

0 kommenttia