#HEALTHY OCTOBER; BREAKFAST

Päätin sykyn kunniaksi aloittaa blogissa uuden postaussarjan, joka kantaa nimeä #healthy october. Nimensä mukaisesti sarjan postauksiss...

DSC_0030 DSC_0027
Päätin sykyn kunniaksi aloittaa blogissa uuden postaussarjan, joka kantaa nimeä #healthy october. Nimensä mukaisesti sarjan postauksissa käsitellään terveellisiä elämäntapoja, ja tulevat postaukset pitävät sisällään vinkkejä ja reseptejä. Toivon mukaan saan sarjaan mukaan myös treenijuttuja!

Ensimmäinen sarjan postaus käsittelee päivän tärkeintä ateriaa, aamupalaa. Itselleni aamupalan syöminen on aina ollut osa aamurutiineja, enkä voisi kuvitellakkaan lähteväni liikenteeseen ilman aamupalaa. Ja mielestäni vapaapäivien paras osuus on aamu, jolloin voi kiireettömästi juoda aamukahvin ja valmistaa vaikkapa jotain vähän normaalista poikkeavaa aamupalaa kuten smoothieta tai banaanilettuja!

Itse olen viimeisen parin vuoden aikana pysynyt aamupalani suhteen aika tutuissa ja turvallisissa rutiineissa. Yleisimmin mun aamupalalta löytyy kahvin lisäksi puuroa tai rahkaa erilaisilla lisukkeilla. Välillä tulee myös panostettua ja valmistettua erilaisia smoothieita, joista ehdottomasti lempparein on mansikka-banaanismoothie! Mutta useimmiten tulee kyllä ehdottomasti syötyä puuroa. Toisinaan valmistan jääkaappiin valmiiksi tuorepuuron, mikäli tiedän että aamusta tulee kiireinen. Ja kiireen yllättäessä aamulla, on aamun ehdoton pelastus smoothie jonka voi kätevästi napata mukaan!

Mun jokapäiväinen puuro valmistuu ihan perus kaurahiutaleista ja vedestä, mutta toisinaan on kausia jolloin tykkään esimerkiksi tehdä puuron mantelimaitoon tai käyttää kaurahiutaleiden sijaan vaikkapa neljän viljan hiutaleita tai ruisjauhoja. Puurosta saan sopivasti energiaa aamuun ja nälkä pysyy hyvin poissa lounaaseen asti!
Mikä on teidän lemppari aamupala?

You Might Also Like

0 kommenttia