ROLLING

Mikäpä muukaan omalla kohdallani hieman miettimistä vaativa aihe osuisikaan paremmin #HEALTHY OCTOBER postaussarjaani kuin kehonhuo...

DSC_0343 DSC_0335DSC_0339
Mikäpä muukaan omalla kohdallani hieman miettimistä vaativa aihe osuisikaan paremmin #HEALTHY OCTOBER postaussarjaani kuin kehonhuolto. Itse olen oppinut sen merkitystä hieman kantapään kautta, ja opin edelleenkin, Myönnän nimittäin edelleenkin laiminlyöväni kyseistä hyvinvoinnin osa-aluetta, ja toisinaan sen kyllä huomaa kun kroppa on notkea kuin näkkileipä.. Kuka muu uskaltaa tunnustaa laiminlyövänsä kehonhuoltoa?

Itse huollan kehoani venyttelyllä ja rullailulla, ja niitäkin toteutan lähinnä treenien yhteydessä, ja silloinkin aivan liian harvoin ja aivan liian vähän.. Voisin yrittää ottaa tavaksi tehdä pelkkää kehonhuoltoa vaikka edes kerran - pari viikossa. Venyttely on kyllä yllättävän motivoivaa sillä siinä huomaa tulokset todella nopeasti. Arjen askareetkin sujuvat heti paljon paremmin kun kroppa toimii ja taipuu johonkin suuntaan. Ja hyvä liikkuvuus on tärkeää myös treenaamisen kannalta - liikkeet on helpompi suorittaa oikealla tekniikalla kun liikkuvuus on optimaalista. Tällä hetkellä olen kuitenkin venyttelyn sijaan innostunut taas rullailusta, sillä voitin Do it today blogista uuden foamrollerin joka päihittää edellisen 100-0 nystyröidensä ansiosta.


Lisäksi tämä uusi putkirulla innostaa ehkä jopa kantamaan sitä treeneissä mukana paremmin kuin edellistä, sillä se mahtuu näppärästi treenilaukkuun tai vaikkapa pyörän koriin! Ja eipähän tarvitse laittaa rahojaan hierojalla käyntiin kun muistaa tämän kätevän apuvälineen kanssa hieroa lihaksia ja lihaskalvoja säännöllisesti. Rullailu myös nopeuttaa palautumista ja sen avulla on myös kätevää valmistella lihaksia treeniä varten. Eli todella hyödyllinen kapistus, joka auttaa monessa asiassa!

You Might Also Like

0 kommenttia