PHOTOGRAPHING

Tänään saatiin vihdoin napsittua niitä kauan haaveilemiani syyskuvia. Aamulla suuntasin nimittäin pyörähtämään pitkästä aikaa kaupung...

DSC_0122 2015-10-031 DSC_0271 DSC_0199
Tänään saatiin vihdoin napsittua niitä kauan haaveilemiani syyskuvia. Aamulla suuntasin nimittäin pyörähtämään pitkästä aikaa kaupungilla asioilla ja viettämässä aikaa muuten vaan. joten sen jälkeen oli hyvä asettua pitkästä aikaa kameran eteen kun asuna oli kerrankin jotain muuta kuin työ- tai tallivaatteet. Oli ihanaa pitkästä aikaa pukeutua lämpimään huiviin ja neuleeseen huppareiden sijaan. Ja kylläpä oli hiuksetkin koko ajan edessä ja huonosti kun nykyään nekin tulee pidettyä aina kiinni.

Jos hetki sitten kellastuneet puun lehdet saivat mut vasta havahtumaan syksyntuloon, niin toivon että pikkuhiljaa tänne hiipivät yöpakkaset eivät kuitenkaan ennusta talven tuloa. Tämän hetkinen lämpötila on aivan riittävän viileä minulle! Ja mielelläni nauttisin vielä hyvän tovin sulista teistä ja kivan viileästä syksystä ennen kuin saa laittaa autoon talvirenkaat alle ja pukeutua pilkkihaalariin mikäli meinaa viihtyä ulkona paleltumatta. Aamulenkilläkään en ole "kerennyt" käydä koko syksynä, nyt on petrattava ja mentävä ennen kuin joka paikka on jäässä. Kyllä siinä vaan päivä saa niin hyvän aloituksen kun käy ensin nauttimassa raikkaasta ulkoilmasta ja sitten nauttii aamupalaksi puuroa ja suuren kupillisen kahvia!

You Might Also Like

0 kommenttia