THROWBACK

Pitkästä aikaa sain istutettua itseni hetkeksi tietokoneen ääreen hoitamaan pakollisia työjuttuja ja samalla ajattelin pitkästä p...

Talvi Talvi Talvi Talvi
Pitkästä aikaa sain istutettua itseni hetkeksi tietokoneen ääreen hoitamaan pakollisia työjuttuja ja samalla ajattelin pitkästä pitkästä aikaa palailla bloginkin puolelle! Hiljaiselo blogin puolella venyi huomaamatta yli kuukauden mittaiseksi, ja paljon on ehtinyt tässä ajassa tapahtua. Kameraankaan ei ikävä kyllä ole tänä aikana tullut tartuttua kuin vain yksien ratsastuskuvien verran, joten kuvituksena toimikoon sydäntalven lumiset kuvat. Nyt tuohon lumiseen maisemaan palaakin kuvien kautta mielellään, kun eletään jo pitkällä lämmintä kevättä.

Maalis- ja huhtikuu on pitänyt sisällään paljon kivoja juttuja. Maaliskuun alussa vietettiin kyläläisten kanssa oikein toiminnan täyteinen ulkoilupäivä, joka piti sisällään jääradalla huristelua ja hernekeittoa. Kuun puolen välin tienoilla pääsin avaamaan kisakauden koulukisojen merkeissä, ja vaikka odotukseni eivät olleet korkealla talven treenailun (tai sen puutteen..) jäljiltä niin saimme kuin saimmekin sijoituksen ja ruusukkeen! 

Huhtikuun alussa vaihdoin uuteen työpaikkaan, joka toi mukanaan vastuuta ja vapautta.  Huhtikuun aikana olemme myös alkaneet käymään ponin kanssa estevalmennuksissa, jotka ovatkin sujuneet melko hyvin. Viime valmennuksessa selvitimme kunnialla jumppasarjan, jonka korkein este oli huimat 120cm! Vielä kun saataisiin avattua kilpailukausi estekisojen osalta.. Kuluva kuukausi on pitänyt sisällään muutakin mukavaa, sillä viime viikonloppuna saimme pitkästä aikaa Jeren luoksemme viikonloppuvierailulle, ja vietimme oikein onnistuneita synttärijuhlia saavuttamieni 20 ikävuoden kunniaksi.

Kevään edetessä blogikin tulee varmasti puhkeamaan kukkaan kuin kevätkukka konsanaan, kunhan ensin saan totuteltua rauhassa uuteen työpaikkaan ja sen mukanaan tuomiin muutoksiin. Inspiraatio valokuvaustakin kohtaan on herännyt uudelleen henkiin, ja mielenkiintoa riittäisi myös videoiden tekemiseen. Katsotaan, mitä kevät tuo tullessaan!


You Might Also Like

0 kommenttia