BACK HOME

Tiistaina viikon loma tuli päätökseen ja edessä oli paluu kotiin, Loma oli kokonaisuudessaan varsin mielenkiintoinen ja ainutlaa...

Rally Rally Rally
Rally
Tiistaina viikon loma tuli päätökseen ja edessä oli paluu kotiin, Loma oli kokonaisuudessaan varsin mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen kokemus, sillä rallia ei ole tullut ikinä aiemmin seurattua. Viikon aikana kilometrejä kertyi yli tuhat ja ajotuntejakin vallan riittämiin. Mitään ralliasiantuntijaa minusta ei viikon aikana kehkeytynyt, mutta en kyllä myöskään koe uutta rallireissua ylitsepääsemättömänä koettelemuksena.
Reissun jälkeen kotiin & omaan tuttuun ja turvalliseen arkeen palaaminen tuntuu kerrassaan mukavalta. Varsinkin nyt kun reissun aikana kertyneet pyykkivuoret on saatu vihdoin ja viimein pyykättyä ja jääkaappikin on täytetty kotoisilla ruuilla. Ja ai että kuluneen viikonlopun aikana nautitut ruokaisat salaatit ovatkin maistuneet hyvältä Ruotsin reissun pihvi- ja leipäpainoitteisen ruokavalion jälkeen. Puhumattakaan siitä tunteesta kun saat pitkän päivän jälkeen käydä yöunille omaan sänkyyn. 
Arkeen paluu koittikin varsin mielekkäästi; tiistaina kotiuduttuamme paineltiin elokuviin katsastamaan  kohuttu fifty shades darker-elokuva joka kyllä täytti odotukseni. Keskiviikkona koitti paluu töihin ja herätyskello pirisi tuttuun tapaan neljältä aamulla. Keskiviikko oli vallan toiminnan täyteinen päivä sillä iltapäivällä osallistuin opinnäytetyön suunnitelmaseminaariin ja suuntasin sen jälkeen pitkästä aikaa tallille ja otin operaatioksi kolmen hevosen liikutuksen.
Loppuviikko on kulunut mukavasti hevostellessa ja töiden sekä koulujuttujen parissa. Tänään pääsin ensimmäistä kertaa reissun jälkeen salitreenin makuunkin, tein tosin vain kevyehkön jalkatreenin. En malta odottaa että pääsen kunnolla treeninsyrjään kiinni taas! Hevosrintamalla kuviot on todella levällään, eikä tällä hetkellä ole oikeastaan tietoa mistään säännöllisestä tai tavoitteellisesta liikutuskuviosta. Mutta ehkä nekin kuviot siitä selkenee!

Tänään olen viettänyt mukavaa vapaapäivää ja käynyt vanhempiani moikkaamassa sekä kahvitellut hyvän ystäväni kanssa. Loppuilta menee mukavasti kotona uudet lämpimät villasukat jalassa rentoillen, mikäs sen parempaa!

Näihin tunnelmiin toivotan kaikille oikein mahtavaa huomenna alkavaa uutta viikkoa!

You Might Also Like

0 kommenttia