SPRING

Jos loppuvuosi oli kiireinen ja tapahtumarikas, ei tämä kulunut alkuvuosi ole kyllä yhtään sen rauhallisempi. Mutta uskon vilpittömäs...

Tulips Tulips


Jos loppuvuosi oli kiireinen ja tapahtumarikas, ei tämä kulunut alkuvuosi ole kyllä yhtään sen rauhallisempi. Mutta uskon vilpittömästi, että kaikilla asioilla on joku tarkoitus. Kun toinen ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu. Loppuvuosi tuo tullessaan muutoksia, mutta niistä tulette kuulemaan myöhemmin lisää.


Kulunut kevät on ollut varsin mielenkiintoinen ja mukava. Toisinaan tuntuu, että tutuistakin asioista on puuttunut eräänlainen tarttumapinta ja vanhat, tutut ja turvallisetkin jutut ovat huomaamatta jääneet taka-alalle. Mutta paljon on myös tapahtunut ihania asioita. Ja itselläni on vakaa uskomus siihen, että tulevaisuus tuo niitä tullessaan vielä paljon paljon lisää! ♥


Blogin suhteen meneillään on ollut pieni identiteettikriisi. Valokuvaus on yhä lähellä sydäntä, mutta muuten blogin aihepiiri on ollut eräänlainen sillisalaatti, kokoelma pieniä paloja arjesta sieltä täältä ilman punaista lankaa. Olisikin hyvä aika pohtia tätäkin asiaa oikein perinpohjin. Myös ulkoasu kaipaisi pientä päivitystä, edes sitten sen freshimmän, uuden bannerin myötä.


Ennen kaikkea tämä blogi on kuitenkin ollut minulle henkireikä. Se kanava, missä voin toteuttaa itseäni ja luovuuttani ja kanavoida ajatuksiani. Jakaa ottamiani valokuvia ja kertoa kuulumisia, jakaa vinkkejä ja reseptejä. Ja jos jokin asia tuntuu itsestä hyvältä, niin silloin mielestäni se on tekemisen arvoista. Lopunperin elämässä on kuitenkin kyse vain itsestä, ja omasta hyvinvoinnista.

You Might Also Like

0 kommenttia