KINDER CHEESECAKE

Pääsiäisen aikoihin vietin syntymäpäiviäni, ja tyypilliseen tapaani tahdoin tarjota ystäville ja perheelle kakkukahvit. Kahvin kylkee...

Kinderkakku Kinderkakku
Pääsiäisen aikoihin vietin syntymäpäiviäni, ja tyypilliseen tapaani tahdoin tarjota ystäville ja perheelle kakkukahvit. Kahvin kylkeen valmistui herkullinen kinkkuvoileipäkakku sekä makean ystäville suussa sulava kinuskinen kinderkakku. Kakku näytti kelpaavan vieraille oikein hyvin, joten ajattelin jakaa ohjeen teille!
400g digestive keksejä
100g voita
2dl kermaa
1prk valio vaniljarahkaa
2pkt valio kinuskituorejuustoa
5 liivatetta
200g valkosuklaata
1dl sokeria
Koristeeksi esim. suklaata, kindermunia sekä kinder bueno patukoita.
Valmista pohja murskaamalla keksit, sekoittamalla sekaan sulatettu voi ja taputtelemalla seos irtopohjavuokaan. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma ja lisää joukkoon rahka sekä tuorejuusto. Sulata suklaa ja sekoita joukkoon. Mausta sokerilla. Liota pehmeät liivatteet tilkkaan (n.1rkl) vettä ja lisää muiden ainesten sekaan ohuena nauhana koko ajan huolellisesti sekoittaen. Vaihtehtoisesti voit ottaa pienen määrän, n. 1/3 osan kakkumassasta erilliseen kulhoon ja sekoittaa liivatteen ensin tähän pieneen määrään, jolloin on pienempi riski liivatteen paakkuuntumiseen. Kaada massa pohjan päälle kakkuvuokaan ja anna hyytyä yön yli. Koristele oman maun mukaan. Kinderkakuille tyypillistä on runsaat suklaakoristeet.

You Might Also Like

0 kommenttia