SUMMER

Joka vuosi sitä huomaa, kuinka kesä on saapunut aivan yllättäen. Nytkin pitkän aikaa olen sormet syyhyten odottanut että vihreät sil...

Kevät 2017 Kevät 2017 Kevät 2017 Kevät 2017 Kevät 2017

Joka vuosi sitä huomaa, kuinka kesä on saapunut aivan yllättäen. Nytkin pitkän aikaa olen sormet syyhyten odottanut että vihreät silmut ja kauniit kukat olisivat täällä että pääsisin pitkän talven jälkeen napsimaan kesäisiä kuvia.
Ja nyt se kesä alkaa sitten vihdoin olla täällä. On aika nauttia lämpimistä keleistä, viettää aikaa kavereiden kanssa. Grillata, uida ja saunoa. Käydä kalastamassa ja nauttia kiireettömistä hetkistä. Valvoa aamuun saakka ja ihastella kauniita auringonlaskuja ja -nousuja.

Tästä kesästä tulee monella tapaa varsin erilainen kuin edeltäjästänsä. Kesä tulee pitkälti menemään töiden parissa, ja varmasti tulee olemaan edeltäjäänsä rauhallisempi. Toki tahdon edelleen tehdä ihania extemporereissuja ja viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Mutta tänä kesänä suunnitelmissa ei ole esimerkiksi railakkaita monipäiväisiä festarireissuja. Enemmänkin nyt houkuttelee kesämökki ja hyvät ystävät.

Opinnotkin alkaa olla tältä keväältä pulkassa, vihdoinkin! Juuri palauttelin viimeisen tehtävän ja suoritin viimeisen verkkokurssin loppuun. Ja niin sitä on ensimmäinen lukuvuosi ammattikorkeakoulussa saatettu kunnialla loppuun. Paljon olen oppinut, mutta paljon on vielä opittavaa jäljelläkin!


You Might Also Like

0 kommenttia