Sunnuntaitunnelmissa

Avaan bloggerin ensimmäistä kertaa kuukauteen. Hinku kirjoittamaan on ollut kova, mutta ideat ja kuvat lopussa. Nyt kuitenkin olen tääl...

DSC_0030 DSC_0028 DSC_0033 DSC_0035 Avaan bloggerin ensimmäistä kertaa kuukauteen. Hinku kirjoittamaan on ollut kova, mutta ideat ja kuvat lopussa. Nyt kuitenkin olen täällä, parempi myöhään kun ei milloinkaan. Mitäs kaikkea tässä vajaassa kuukaudessa onkaan kerennyt tapahtua? Päälimmäisenä mielessä on kesätöiden loppuminen ja paluu koulun penkille. Se on tuonut säännölliset päivärytmit ja jos jonkunnäköistä hommaa tuleviin näyttöihin ja työssäoppimisjaksoihin liittyen. Koulun lisäksi oon kerennyt käydä pikkuisella risteilyllä ja juhlimassa tuttavien häitä. Muuten kaikki aika onkin mennyt lähinnä kotosalla levätessä ja kotitöiden parissa. Eli eipä mitään kummallista.

Meneillään oleva viikko väsytti mut jotenkin aivan totaalisesti, joten eilen päätin kieltäytyä tämän päivän työvuorosta ja pyhittää koko päivän lepäämiselle. Oma aika tulikin tarpeeseen, ja tänään heräsinkin ilman herätyskelloa jo hyvissä ajoin täysin pirteänä. Olenkin sen ansiosta kerennyt tehdä jos jonkinnäköisiä kotihommia ja valmistaa Nikolle ja itselleni oikein maittavan kolmen ruokalajin lounaan. Tämän päivän ruokalistalle kuuluikin siis kesäkurpitsa-kukkakaalisosekeittoa, kermassa haudutettua kyyhkyn rintafilettä lisukkeineen sekä jälkiruuaksi amerikkalaisia pannukakkuja omenahillolla. Kylläpä oli maukasta ja täyttävää, nyt voinkin viettää hetkisen aikaa sängyllä makoillen seuranani tietokone ja täpötäysi maha.

You Might Also Like

0 kommenttia