DUE IN NOVEMBER

Olen monesti kuluneen kevään aikana puhunut sen mieleenpainuvuudesta. Kuluvan vuoden mukanaan tuomista muutoksista, sen upeudesta ja...

vauva Vauva2 Vauva3 Vauva

Olen monesti kuluneen kevään aikana puhunut sen mieleenpainuvuudesta. Kuluvan vuoden mukanaan tuomista muutoksista, sen upeudesta ja ainutlaatuisista kokemuksista. Ja olen koko ajan mielessäni tiennyt näiden kaikkien asioiden merkityksestä. Kuluva vuosi nimittäin tuo mukanaan elämääni jotakin todella suurta, mutta samalla myös todella pientä. Jotain, mikä tulee varmasti olemaan mun elämäni mieleenpainuvin kokemus.


Loppuvuodesta tapahtuu nimittäin jotakin, joka muuttaa kertaheitolla koko elämän ja laittaa asioiden tärkeysjärjestyksen kertakaikkiaan uusiksi. Nimittäin marraskuun alussa on meidän perheeseen syntymässä uusi jäsen, pikkuinen vauva. Äidin ja isin oma rakas.  Monelle minut tuntevalle asia tulee taatusti täytenä yllätyksenä, mutta meille itsellemme ei. Pienokainen on varsin toivottu, ja tulemme häntä rakastamaan täydestä sydämestä. Ja niin tulee myös lähipiirimme joka on asiasta myös todella innoissaan.


Pienokaisen laskettu aika on siis 5.11, eli nyt aletaan olla jo puolessa välissä sillä viikkoja on tällä hetkellä 19+4. Kaikki on sujunut todella hyvin ja pahoinvoinnilta ollaan vältytty! Nyt kun alkuraskauden suunnaton väsymys on selätetty on aika nauttia raskaudesta täysin siemauksin ja valmistautua vauvan tuloon.

Blogin puolella tulee näkymään postauksia vauvaan liittyen, sillä raskaus on niin iso osa meidän tämän hetkistä elämää. Suunnitelmissa on ainakin vauvan hankintoihin liittyviä juttuja, ja lisäksi ajattelin esitellä teille sekä äitiyspakkauksen että itse M:lle kasaamani isyyspakkauksen.



You Might Also Like

0 kommenttia