FROZEN YOGURT

Kesän ehdottomin herkku on tietenkin jäätelö. Mutta mitäpä jos voisitkin herkutella vähän kevyemmin? Mun ehdoton kesän lemppari välip...

Frozen Yogurt Frozen Yogurt Frozen Yogurt Frozen Yogurt

Kesän ehdottomin herkku on tietenkin jäätelö. Mutta mitäpä jos voisitkin herkutella vähän kevyemmin? Mun ehdoton kesän lemppari välipala on frozen yogurt, eli jugurttijäätelö. Ensimmäisen kerran muistan maininneeni kyseisen herkun blogissa ehkä joskus vuonna 2014, ja vieläkin se maistuu!

Frozen yogurt valmistuu näppärästi yhdestä ainesosasta; jogurtista. Ei kannata valita rasvatonta, sillä onnistuakseen tämä vaatii hiukan rasvaa. Itse suosin yleensä maustamatonta tai mikäli mieli tekee maustettua versiota käytän vähäsokerista vaihtoehtoa. Tai miksipä et voisi makeuttaa maustamatonta jugurttia itse vaikkapa stevialla, hunajalla tai soseutetuilla marjoilla tai hedelmillä.

Valmistumiseen menee jäätelökoneella himpun verran alle puoli tuntia, ja lopputulos on herkullinen! Itse tykkään vielä lisätä päälle marjoja ja hedelmiä, jolloin lopputulos on vielä entistäkin maukkaampi.

You Might Also Like

0 kommenttia