ISYYSPAKKAUS

Raskauden edetessä mieleeni tuli idea isyyspakkauksen kokoamisesta M:lle, sillä saanhan minäkin oman äitiyspakkauksen aikanaan. Ja ra...

Isyyspakkaus Isyyspakkaus Isyyspakkaus


Raskauden edetessä mieleeni tuli idea isyyspakkauksen kokoamisesta M:lle, sillä saanhan minäkin oman äitiyspakkauksen aikanaan. Ja rakastan yllätysten järjestämistä ja lahjojen hankkimista, joten mikäs sen hauskempaa!
Kirjoitin isyyspakkaukselle saapumisilmoituksen ja sisällysluettelon, mistä löytyi selitykset kaikille pakkaukseen valitsemilleni tuotteille. Ja mitä tuotteita minä pakkaukseen valitsin? Pääasiassa vauvalle joka tapauksessa hankittavia tarvikkeita, sillä niitähän se äitiyspakkauskin pääasiassa sisältää. Hankin isyyspakkaukseen mm. vaippoja, rasvoja, puhdistuspyyhkeitä, pumpulipuikkoja, tutteja, tuttinauhoja, nenän niistäjän, tuttipullon, äidinmaidon korviketta sekä muutaman supersöpön myssyn pienelle vauvalle. Lisäksi halusin lisätä muutamia juttuja tulevalle isälle ihan huumorimielessä, joten hankin mm. redbullia, omenasiiderin, pyykkipoikia vaipanvaihtoa ajatellen, tulitikkuja siltä varalta että silmät eivät pysy auki sekä suklaata mitä voi tarvittaessa käyttää myös äidin lepyttelyyn. Lisäksi tilasin netistä vauva: omistajan opas käyttöohjeet vianmääritys ja ensimmäisen vuoden huolto-kirjan, mikä oli todella hauska lisä!


Meillä isyyspakkaus otettiin todella innolla vastaan, ja M ei osannut edes aavistaa mun suunnitelleen hänelle useamman päivän ajan tälläistä yllätystä! Ja olihan tämä samalla hauska tapa hankkia vauvalle tarvittavia pikkujuttuja ja hoitotarvikkeita.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Täällä on alettu kokoomaan kanssa isyyspakkausta! Kivaa puuhaa, mutta ongelmaksi täällä on tullut pakkauksen löytäminen!! Ei mahu kenkälaatikkoo, pahvilaatikko on liian iso, kaupoissa ei ole myöskään ollut mitään järkevää ja puuh. Mistä itse löysit pakkauksen? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli myös sama ongelma, sitten löysin kotoa juuri sopivan kokoisen puukorin niin käytin sitten sitä.

      Poista