TILANNEPÄIVITYS

Pitkästä aikaa pääsin kameran toiselle puolelle muutama viikko sitten, ja vitsi että oli hassua! Muutamia ihan kivoja kuvia saatiin ku...

Uusi kansio (2)3 _DSC8803.NEF Uusi kansio (2)2

Pitkästä aikaa pääsin kameran toiselle puolelle muutama viikko sitten, ja vitsi että oli hassua! Muutamia ihan kivoja kuvia saatiin kuitenkin aikaiseksi, ja ompas hauska vertailla ensimmäistä ja viimeistä kuvaa keskenään, miten tuon pienen mahan saa vielä vaatteilla helposti piiloon, toista saattaa olla parin kuukauden päästä!


Juhannus, tuo keskikesän juhlakin oli ja meni ja heinäkuu tuli että hujahti. Mutta onneksi heinäkuussa on tiedossa muutamia kivoja juttuja ja useampi vapaa viikonloppu niin pääsee sitten ottamaan ilon irti kesästä vaikka kesäloma jäikin jälleen vaan haaveeksi. Noh, syys-lokakuun vaihteessa alkaakin sitten hiukan pidempi "loma".

Kulunut viikonloppukin sujui vapaiden merkeissä, ja olinkin ensimmäistä kertaa elämässäni vetokisoja seuraamassa. Kameraa en valitettavasti ottanut repusta pois kertaakaan päivän aikana, sillä päivä kului pitkälti rataa lanaavan traktorin kyydissä. Tänään olikin tiedossa krapulapäivän sijaan mukavaa puuhaa, sillä käytiin M:n kanssa veturiss pyörähtämässä, sillä aikomuksena oli käydä uudella työpaikallani syömässä. Samalla pyörähdettiin tekemässä yksi hankinta, josta kerron teille lisää myöhemmin.

Huomenna starttaakin työn täyteinen viikko, sillä päivät kuluu töissä aina sunnuntaihin saakka. Mutta onneksi työ ja työkaverit on mukavia niin kyllä se viikko hurahtaa taas äkkiä ohi!

You Might Also Like

0 kommenttia