EMMALJUNGA CITY CROSS

Vihdoin on tullut aika esitellä teille meidän ehkä tärkein hankinta tulevaa vauvaa varten, nimittäin vaunut. Vaunut olikin oikeastaan...

Emmaljunga Emmaljunga Emmaljunga Emmaljunga

Vihdoin on tullut aika esitellä teille meidän ehkä tärkein hankinta tulevaa vauvaa varten, nimittäin vaunut. Vaunut olikin oikeastaan ensimmäinen hankinta mitä alettiin mielessä pyörittelemään, ja jonka pohdintaan varattiin reilusti aikaa. Erilaisia vaihtoehtoja kun on saatavilla niin runsaasti, ettei asiasta tietämätön todellakaan pääse helpolta vaihtoehtoja punnitessaan!
Katseltiin erilaisia vaunuja eri hintaluokista, mutta lopulta päätettiin että hankitaan kerralla kunnolliset. Maalla asuessa kun vaunuilla on päästävä eteenpäin kaikenlaisissa maastoissa. Lisäksi halusimme että vaunut ovat oikeasti tukevan oloiset ja jämäkät. Niimpä päädyimme hankkimaan emmaljungat, sillä kaikista livenä näkemistämme vaunuista ne olivat järeintä tekoa ja kyllähän tuo ulkomuotokin ainakin omaa silmää miellyttää.

Mallin valinta olikin sitten toinen meitä mietityttänyt asia. Ensin katselimme Duo edge mallia, joka on näistä hankkimistamme city crosseista hieman isompi malli. Kuitenkin sitten "virallisilla" vaunuostoksilla muutimmekin sitten mielemme myyjän puheiden perusteella ja päädyimme tähän edes hieman kompaktimman kokoiseen city cross malliin, joka kyllä on sekin melkolailla tilaa vievä kasattunakin mikäli vaunukoppa on paikoillaan.

Kaikenkaikkiaan olen siis ainakin tällä hetkellä vaunuvalintaamme oikein tyytyväinen, innolla odotan että pääsen käytännössäkin vaunuja sitten loppuvuodesta kokeilemaan!

You Might Also Like

0 kommenttia