10 THINGS TO BE HAPPY ABOUT

Mulla on aivan sanoinkuvaamattoman onnellinen ja kiitollinen fiilis tällä hetkellä. Elämässä palaset loksahtelee kohdilleen ja joka ...

10 things to be happy about 10 things to be happy about 10 things to be happy about 10 things to be happy about 10 things to be happy about

Mulla on aivan sanoinkuvaamattoman onnellinen ja kiitollinen fiilis tällä hetkellä. Elämässä palaset loksahtelee kohdilleen ja joka päivä muistaa nauttia ja olla kiitollinen. Musta on niin ihanaa etsiä arjesta aina niitä pieniä juttuja, joista tulee hyvä mieli. Nyt päätin listata teille tänne oman arkeni viimeaikaiset onnellisuuden aiheet!
♥ Hitaat aamut. Onko mitään parempaa kuin rauhassa nautittu aamukahvi, jonka jälkeen voi vielä halutessaan köllötellä rauhassa peiton alla?

♥ Tulevaisuus, ja sen mukanaan tuomat muutokset. Tuskin maltan odottaa marraskuuta jolloin meidän pikkuisen olisi tarkoitus tupsahtaa maailmaan.

♥ Kesä. Vaikka uusi työ laittoikin kesäsuunnitelmat melko lailla uusiksi, saatiin silti muutama ihan kiva reissu tehtyä.

♥ Ja täytyyhän myös se uusi työkin mainita ihan erikseen. Mukava työ, kivat työkaverit ja hyvä ilmapiiri.

♥ Pikkuhiljaa lähestyvä, alkava äitiysloma.

♥ Muutama viimeaikoina tehty valokuvauskeikka tallilla, miten ihanaa olikaan päästä pitkästä aikaa heppoja rapsuttelemaan!

♥ Häiden suunnittelu. Tästä aiheesta en olekkaan bloginkaan puolella hiiskunut lainkaan, mutta etteköhän te vielä tästäkin aiheesta kuule lisää!

♥ Pimenevät illat. Vaikka syksyisin olenkin yleensä tavallista väsyneempi, nautin silti jotenkin pimenevistä illoista ja niiden mukanaan tuomasta tunnelmasta.

♥ Äitiyspakkaus. Miten ihanaa että meillä Suomessa on tälläinen etuoikeus! Oli niin mukavaa hypistellä pakkauksen sisältöä, aivan kuin olisi joulu tullut!

♥ Ja ennen kaikkea mä olen tällä hetkellä onnellinen ja kiitollinen läheisistä ihmisistä. Mulla on ympärilläni aivan äärettömän ihania ihmisiä!



You Might Also Like

0 kommenttia