SYKSY

Täällä vietellään tällä hetkellä kolmen päivän vapaaputken viimeistä vapaapäivää, jonka jälkeen olisikin jäljellä ruhtinaalliset kak...

Syksy Syksy Syksy Syksy Syksy

Täällä vietellään tällä hetkellä kolmen päivän vapaaputken viimeistä vapaapäivää, jonka jälkeen olisikin jäljellä ruhtinaalliset kaksi työvuoroa ennen äitiysloman alkua. Äkkiä se aika vaan menee!
Vapaapäivät ovat kuluneet mukavasti syksystä nautiskellen. Olen liikkunut paljon ulkona, käynyt tekemässä salitreeniä ja tänään otin aamupäivästä kamerarepun ja jalustan mukaan, pyörän alle ja suuntasin napsimaan muutamia syksyisiä kuvia. Ai että mä rakastan syksyä ja sen loistavaa värikirjoa!

Tällä viikolla kaivoin jo yläkerran komeron kätköistä syksyisempiä vaatteitakin esille. Miten ihanaa onkaan verhoutua lämpimiin neuleisiin ja huiveihin! Myös mun lemppari syyskengät pääsi tänään ensimmäistä kertaa jalkaan kesän jälkeen.

Tämän viimeisen vapaapäiväni ajattelin pyhittää kaikista parhaimmalle seuralle, eli omalleni. M on Turussa töiden merkeissä, joten ajattelin nautiskella vapaapäivästä herkuttelemalla ihanan syksyisellä kasvissosekeitolla, käymällä kävelyllä sekä juomalla lämmintä teetä. Jos oikein hurjaksi heittäydyn, niin saatampa jopa lähteä illalla paikallisia harjoitusestekisoja seurailemaan kameran kanssa!

You Might Also Like

0 kommenttia