MONDAY WITH ME

6.15 - Ensimmäinen herätys soi. Yöllä tuli nukuttua huonosti joten hädin tuskin havahdun. 6.30 - Herätyskello soi uudelleen. Nyt sa...

Monday Monday Monday Monday Monday 6.15 - Ensimmäinen herätys soi. Yöllä tuli nukuttua huonosti joten hädin tuskin havahdun.
6.30 - Herätyskello soi uudelleen. Nyt saan jo silmät auki. Pakko ottaa puhelin käteen etten nukahda uudelleen. Näpyttelen M:lle hyvää huomenta viestin, sillä hän lähti eilen Kuopioon töihin.
6.45 - Somet selattu, aika nousta ylös aamiaiselle. Kahvit tippumaan, aamiaiseksi valmistan smoothiekulhon. Myös koiralle täytyy muistaa antaa aamiaista, yleensä M hoitaa koiran aamuisin.
7.30 - Starttaan auton ja suuntaan neuvolaan. Nyt on menossa raskausviikko 32+1, joten neuvolakäynnitkin alkaa käydä pikkuhiljaa vähiin.
8.40 - Neuvolakäynti ohi. Pikkuisella kaikki hyvin, hän oli jälleen oikein hereillä. Neuvolan terveydenhoitajan mielestä vauva oli myös jo kääntynyt pää alaspäin, mikä on hyvä juttu. 
9.00 - Kaarran kuntosalin pihaan. Raskausaikana liikunta on jäänyt harmillisen vähälle kun olen laittanut uuden työpaikan etusijalle ja pyhittänyt suurimman osan vapaa-ajasta lepäilylle. Vointi on kuitenkin edelleen mitä mainioin, joten urheilullekkaan ei ole esteitä.
9.50 - Jalkatreeni tehty ja suunta kohti kotia!
10.10 - Lounasaika! Jääkapista löytyy viikonloppuna valmistamaani kanapastaa ja lasagnen jämä. Otan molempia vähän ja teen vielä nopean kasvislisukkeen paprikasta ja punasipulista. Se jää kuitenkin syömättä sillä raskausaikana riesakseni saama närästys ilmoittaa olemassaolostaan jo ennen lounasta eikä sipuli ja paprika tuntunutkaan hyvältä idealta enää.. 
11.15 - Suihkun jälkeen reippailen vielä vähän kotitöitä, kuten kissanhiekkalaatikon siivouksen, pyykinpesua ja lakanoiden vaihdon. Sitten on aika pienen lepohetken. Aloittelen tietokoneella tätä postausta, lähetän kelaan muutamat tilinauhat ja uppouden sitten netflixin pariin.
12.30 - Huonot yöunet kyllä vaativat veronsa, pakko jättää suunniteltu kävelylenkki väliin ja ottaa päiväunet ennen iltavuoroa.
13.15 - Herätyskello soi. Otan vielä välipalaksi viiliä ja ruisleipää. Töistä laitetaan viestiä ja kysytään pääsenkö aiemmin paikalle. Eli ei muuta kuin äkkiä pyykit narulle kamat kasaan ja Kouvolaa kohti.
14.15 - Vielä pikainen käynti Clas Ohlsonilla, sillä tarvitsen uudet bluetooth kuulokkeet.
14.30 - Vaatteiden vaihto ja työn pariin!
18.00 - Ruokatauko
21.00 - Iltavuoro loppuu. Kerkesin onneksi käydä työpäivän aikana apteekissa hakemassa Rennietä kaiken varalta. Ja onneksi kerkesin, sillä sain napata ensimmäisen tabletin jo matkalla kotiin. 
21.30 - Vihdoin kotona. Koiralle ruokaa, postien availua ja suihkun kautta peiton alle. Viimeistelen vielä tämän postauksen, juttelen M:n kanssa hetken puhelimessa ja surffailen hetken. 
22.30 - Aika käydä nukkumaan, hyvää yötä!

You Might Also Like

0 kommenttia