SUOSIKKEJA

Pitkästä aikaa olisi luvassa viimeaikaisia suosikkeja, en edes muista milloin olisin viimeksi tälläisen postauksen toteuttanut. Täll...

Suosikit Suosikit Suosikit Suosikit Suosikit

Pitkästä aikaa olisi luvassa viimeaikaisia suosikkeja, en edes muista milloin olisin viimeksi tälläisen postauksen toteuttanut. Tällä kertaa luvassa on lemppareita vähän laidasta laitaan, mutta poikkeuksellisesti ei yhtäkään kosmetiikkatuotetta.
1. Fjällräven kånken -  Kyseinen reppu tuli hankittua uuden kameran hankinnan myötä, sillä vanha kameralaukku oli armottomasti liian pieni, Mietin pitkään oikean kameralaukun ja tämän repun välillä, mutta päädyin sitten jälkimmäiseen sen kätevyyden takia. Reppuun hankin siis myös erikseen kamerasisustan, joka pehmustaa reppua ja jakaa sen käteviin lokeroihin. Ja tyytyväisempi en tähän voisi olla!

2. Fujifilm Instax mini 8 - Tämä pikkukamera päätyi ostoskoriin muutaman viikon takaiselta veturin reissulta, ja olen tästäkin kerennyt haaveilla jo useamman kerran. Niin symppis ja söpö pieni polaroidkamera, tällä tullaan tekemään vielä monet kuvakollaasit seinälle! Tosin filmit tilaan jatkossa ehdottomasti ebayn ihmeellisestä maailmasta, sillä Suomessa yksi 10 kuvan filmipaketti maksaa 10€ kun ebaysta saat samalla hinnalla filmiä jopa 200 kuvaan!

3. Rukan valjaat + hihna sekä flexi - Juhannusviikolla meille muutti pikaisella aikataululla uusi koira, josta tulette varmasti kuulemaan vielä myöhemmin lisää kunhan saan hänestä järkeviä kuvia napsittua. Mutta tosiaan, koiran mukana tuli todella ohuet valjaat ja lyhyitä taluttimia joten matka kävi eläinkauppaan. Rukan valjaat valikoitui mieleisimmäksi reilujen pehmusteiden takia, ja tottakai piti vielä saada samaa sävyä talutin. Flexi päätyi myös hankintalistalle sillä edellisen 8kg painoisen koiran flexit ei oikein toimi nykyisellä 25kg painoisella kaverilla.

4. Ensireinot ja karvahaalari - Rakenneultrassa vauvan sukupuoli tosiaan paljastui tytöksi, joten sen jälkeen on tullut tehtyä muutamia vaaleanpunaisia hankintoja pikkuiselle. Ensimmäisenä hankittiin pikkuiset reinot ja myöhemmin kirpputorilta löytyi muutamalla eurolla aivan ihana vaaleanpunainen karvahaalari.

5. Bosch silentmix blenderi - Edellinen hiukan halvemman hintaluokan OBH Nordican blenderi sanoi itsensä irti tässä kesän aikana, joten oli hankittava uusi kaveri smoothieiden valmistukseen. Nyt meiltä sitten löytyy kuvan mukainen benderi, jossa on varsin reilun kokoinen kannu eikä koneessa muutenkaan ole valittamisen varaa, varsin kelpo peli!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Multa myös samanlainen reppu ja se on käytössä lähes päivittäin. Se on niin kätevän kokoinen! Tollainen polaroidkamera olisi kiva. :) Niin suloiset pikkuiset reinot ja karvahaalari! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin toi on tosi näppärän kokoinen! Nyt vaan jännityksellä odotetaan et saapuuko ne mun ebaysta tilaamat filmit perille :D

      Poista