PONY

Kevät on jo pitkällä, mikä tarkoittaa että pohjat sallivat taas tavoitteellisen treenaamisen ja kisakauden aloittamisen ratsastuksen ...

Painted Blue Fantastic Painted Blue Fantastic Painted Blue Fantastic Painted Blue Fantastic

Kevät on jo pitkällä, mikä tarkoittaa että pohjat sallivat taas tavoitteellisen treenaamisen ja kisakauden aloittamisen ratsastuksen saralla. Eilen pääsimme mekin starttaamaan kauden ekat estekisat, ja vieläpä ulkokentällä! Mikäs sen parempaa.

Hypättiin tosiaan eilen 90cm rata, joita meillä oli viimekaudelta vain kaksi alla. Nyt selvittiin virhepisteittä, vaikka ilmoittautuessa ehkä hieman epäröin aloittaa kauden 90cm luokalla. Sijoituksille ei vielä päästy, mutta tavoitteena olikin puhdas rata eikä nopea aika. Olen kuitenkin tulokseen todella tyytyväinen, ja tällä hetkellä tavoite metrin radoista loppukaudesta ei kuulosta lainkaan epärealistiselta. Eli tiedossa on kovaa treeniä kesän aikana!

Tänään olikin tiedossa vapaapäivä töistä ja rauhallinen tallipäivä valokuvatessa. Sain otettua monista poneista tosi kivoja kuvia. Tässä postauksessa tosin kuvat vain omasta lellikistäni Jackista, muita kuvia voitte käydä katsomassa täältä!

You Might Also Like

0 kommenttia