FINALLY

Kaksi viikkoa sitten koitti odotettu päivä, nimittäin muuttoni oli vihdoinkin valmis. Joka ikinen pahvilaatikko ja huonekalu oli vi...

_DSC7504.NEF _DSC7505.NEF _DSC7507.NEF
Kaksi viikkoa sitten koitti odotettu päivä, nimittäin muuttoni oli vihdoinkin valmis. Joka ikinen pahvilaatikko ja huonekalu oli vihdoin siirretty uuteen osoitteeseen, joka oli varsin nopeasti muodostunut minulle kodiksi.  Vaikka ehkä hieman haikein fiiliksin jätin vanhan kotini tyhjillen poistuessani sieltä viimeisen kerran, oli päälimmäisenä olotilana kuitenkin helpotus ja onnellisuus.

Syksyn aikana elämäntilanteeni on muuttunut melkoisen paljon, enkä nyt tarkoita ainoastaan ammattikorkeakouluopintojeni aloitusta. Asiat johtivat tilanteeseen, jossa samaan aikaan luovuin jostain vanhasta mutta sain tilalle jotain parempaa. Alkusyksystä reilun neljän vuoden ajan kestänyt parisuhteeni päättyi, syitä en ala sen kummemmin selittelemään. Nyt olen kuitenkin jo onnellisesti uudessa suhteessa, ja toivon todella että yhteiselomme jatkuu yhtä ihanasti kuin on alkanutkin.

Sen enempää en ala asiaa täällä puimaan, sillä koen kuitenkin että tämä blogi on vain pintaraapaisu elämästäni ja tahdon vaalia yksityisyyttäni. Joskus se elämä vaan yllättää, kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen avautuu. Mutta tällä hetkellä olen onnellinen, ja aion nauttia arjestani täysin siemauksin.

You Might Also Like

0 kommenttia