RISTIÄISET

Viime sunnuntaina 7.1. koitti kauan odotettu päivä, eli meidän pienen tytön ristiäiset. Olin jo malttamattomana odotellutkin että p...

Sofian Ristiäiset Sofian Ristiäiset Sofian Ristiäiset Sofian Ristiäiset

Viime sunnuntaina 7.1. koitti kauan odotettu päivä, eli meidän pienen tytön ristiäiset. Olin jo malttamattomana odotellutkin että päästään julkistamaan nimi läheisille. Kuten arvata saattaa, oli ristiäisjärjestelyt hyvin pitkälti minun vastuullani. Ja kyllähän siinä oli näille äitiaivoille muistettavaa kerrakseen kun piti hankkia kukat ja kynttilät ja suunnitella tarjottavat.
Ristiäisten tarjottavat onnistui mielestäni ihan hyvin. Tarjolla oli vaaleanpunaista täytekakkua suklaatäytteellä, vaniljaista vadelmajuustokakkua valkosuklaakuorrutteella, kinkkuvoileipäkakkua, pikkupitsoja, karjalanpiirakoita sekä munavoita, pikkuleipiä ja macaronseja.

Itse kastetilaisuus ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, vaan kasteen kulussa oli muutamia kohtia joissa pappi hieman sooloili ja toimi toisin kuin oli sovittu. Pääasia oli kuitenkin, että tyttö sai meidän hänelle valitseman kauniin nimen. Ja mikä se nimi sitten on?

Sofia Ia Adelei ♥

You Might Also Like

0 kommenttia