SUMMER

Ja taas on lähes pari viikkoa hurahtanut ohi yhdessä silmänräpäyksessä! Musta tuntuu että joka kerta kun kirjoittelen blogiin niin aika ...

DSC_0124

DSC_0009DSC_0009DSC_0026 Ja taas on lähes pari viikkoa hurahtanut ohi yhdessä silmänräpäyksessä! Musta tuntuu että joka kerta kun kirjoittelen blogiin niin aika on hujahtanut ohi todella nopeasti, mutta kuitenkaan mitään kummallista ei ole kerennyt tapahtua. Viimeiset pari viikkoa on ollut jälleen kiireisiä. Joka päivälle on tekemistä riittänyt ja välillä tuntuu että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken! Päiviäni ovat rytmittäneet työt, treenit ja kuvioihin palannut vanha harrastus, heppailu. Tällä viikollakin tallilla tuli pyörittynä useampana päivänä, ja mikäs sen parempi tapa nauttia ihanista kesäsäistä! Toivon mukaan mulla on tiedossa oikein mukavia hetkiä tämän comebackin tehneen harrastuksen kanssa, ja niistä tulette ehkä kuulemaan myöhemmin lisää!

Vuosi sitten tähän aikaan alkoi olla aika palata koulun penkille, ja on ehkä jopa hieman hassua että tänä vuonna 12 vuoden jälkeen ei sama homma olekkaan edessä. Mutta on kyllä ihan kivaa että tavallaan mun kesä ei lopu vielä, kun edessä ei ole sitä tavallista kesää syksyksi muuttavaa koulun alkua. Ja onneksi ne kesäkelitkin vihdoin ilmaantuivat niin pääsee vihdoinkin tekemään "kesäjuttuja"! Kesäjuttuihin tullaan palailemaan vielä lähiaikoina, sillä syksyn lähestyessä olisi aika käydä vähän läpi kesän alussa tekemääni summer bucket listiä. Ehkä jopa hieman pelottaa avata kyseistä listaa, sillä musta tuntuu että koko kesä on vaan hujahtanut ohi ilman että olen saanut siitä liiemmin mitään irti. Mutta onneksi mulla on vielä aikaa nauttia kesästä nyt kun pahimmat kiireet ovat ohi!

You Might Also Like

0 kommenttia