SPORTY

Ajattelin pitkästä aikaa kertoa fiiliksiä tän hetkisisistä liikuntatottumuksista, vanhan harrastuksen palatessa kehiin on nimittäin sa...

Downloads16 DSC_0101 Downloads15

Ajattelin pitkästä aikaa kertoa fiiliksiä tän hetkisisistä liikuntatottumuksista, vanhan harrastuksen palatessa kehiin on nimittäin saanut vähän sumplia aikatauluja ja ohjelmaa. Viime viikkoina lähes kaikki liikuntasuoritukseni ovat jääneet ratsastukseen, sillä aikaa ei ole tuntunut muulle olevan ja mielestäni on tehnyt ihan hyvää liikkua välillä ihan fiilispohjalta. Muutamia lenkkejä on tullut heitettyä, mutta salilla käyminen on vähän jäänyt. Viime viikolla salitreenien saldo oli pyöreä nolla, mutta onneksi tämän uuden viikon pääsin starttaamaan jalkatreenin parissa!



Mutta miten aion jatkossa nämä kaksi rakasta harrastusta sovittaa yhteen? Ainakin aion olla stressaamatta liikunnasta, sillä mitä iloa on harrastuksesta joka aiheuttaa pelkkää päänvaivaa. Aion pyrkiä käymään edes sen muutaman kerran viikossa salilla, ja ainakin tämä viikko on näyttänyt lupaavalta sen suhteen. Takana on jo kaksi salitreeniä, ja tiedossa on vielä muutama lisää. Lisäksi huomenna on estevalmennus ja viikonloppuvapailla ajattelin käydä pitkästä aikaa uimahallissakin. Ja onhan sinne kalenteriin lisäksi laitettu vähän estevalmennusta ja kisojakin, eli ihan hölläilyksi ei tämä touhu kerkeä mennä.

Suurempia tavotteita kummankaan harrastuksen suhteen mulla ei ole. Salilla tietenkin tähtään painojen kasvamiseen ja hyvään fiilikseen. Samalla toivon saamani hieman ulkoisia muutoksia kroppaankin aikaiseksi. Ratsastuksessa aion lähinnä hioa taitoja samalle tasolle millä ne joskus oli, ja olisihan kisoissakin ihan kiva pärjätä. Haluan toimia erilaisten hevosten kanssa ja saada tuntea sen ihanan fiiliksen kun homma toimii. Ja olisihan se ihan kiva päästä hyppäämään esimerkiksi 90cm ratoja hyvin tuloksin, mutta sen aika ei ehkä ole ihan vielä tällä kaudella.

Musta tuntuu että tästä syksystä tulee oikein reipas ja liikunnan täyteinen, kunhan vaan muistaisin ottaa ohjelmaan mukaan kehonhuollon, lepoa unohtamatta!

You Might Also Like

0 kommenttia