DAYOFF

Ihanaa ja aurinkoista maaliskuun alkua kaikille! Tänään tulin jakamaan pitkästä aikaa ihan vaan arkisia kuulumisia. Uusi kuukausi on ...

Vapaapäivä Vapaapäivä
Ihanaa ja aurinkoista maaliskuun alkua kaikille! Tänään tulin jakamaan pitkästä aikaa ihan vaan arkisia kuulumisia. Uusi kuukausi on alkanut ruudun tällä puolella oikein kivoissa merkeissä, ja tänään taputellaankin toista ja tällä erää viimeistä vapaapäivää. Kyllä taas jaksaa huomenna palata arkeen ja töihin kun on tullut levättyä oikein kunnolla! Kerrankin ajoitin myös lepopäivät vapaapäivien ajaksi, joten luppoaikaa on ollut yllin kyllin. 

Vapaapäivät ovat kuluneet hevostellessa, ja pitihän mun lähteä myös hiihtämään ja moottorikelkkailemaan. Ensimmäinen kariutui ihan omasta tahdostani, sillä into hiihtämään ei ollut valtava kun kelitkään eivät suosineet, ehkä huomenna pääsen ladulle asti. Toinen aktiviteetti kariutuikin sitten paremman puoliskon työkuvioihin. Tuntuu nykyään tämä meidän arki pyörivän niin että ollaan molemmat eriaikaan vapaalla, mutta saapahan kunnolla myös sitä "omaa aikaa". Salillekkin olisi ollut kova hinku päästä, mutta kyllä on välillä maltettava levätäkkin. Huomenna jaksaa sitten taas treenata lepopäivien jälkeen entistä kovemmin!
Tällä viikolla on myös tullut pariin kertaan pyörähdettyä veturissa vaatekauppoja kiertämässä, mutta mitään ei tarttunut mukaan kummallakaan kerralla. Ja kyllä oli tänäänkin kaupoille lähtiessä vaatteiden valitseminen hankalaa! Tuntui ettei mitään miellyttävää asukokonaisuutta meinannut löytyä, ja lopulta päälle päätyi kuvissa näkyvät vaatteet. Viime aikoina mulla on tuntunut oma tyyli olevan melkoisen hukassa eikä vaatekaapin saati sitten -kauppojen tarjonta oikein miellytä. Mutta ei ihmekkään ettei mieluisia arkivaatteita löydy, kun nykyisin kaikki päivät tulee hengailtua työ-, treeni- tai tallivaatteissa. Ainut käyttämäni "arkivaate" taitaakin tällä hetkellä olla farkut ja tietysti lämpöiset takit. Ehkä inspiraatio pukeutumiseen löytyy taas kevään edetessä ja ilmojen lämmetessä.

Huomenna tosiaan koittaa paluu arkeen, ja edessä olisikin seitsemän päivän työputki ennen viikonloppuvapaita. Ja olisi vielä töiden ohella jaksettava käydä salilla ja treenata ahkerasti viikonlopun kouluratsastuskilpailuja varten, hui!

You Might Also Like

0 kommenttia