STUDYING

Opinnot Mikkelin ammattikorkeakoulun restonomitutkinnon parissa ovat alkaneet varsin mukavasti. Kyseessä on siis monimuotototeutuksena ...

_DSC7379.NEF _DSC7370.NEF _DSC7386.NEF Opinnot Mikkelin ammattikorkeakoulun restonomitutkinnon parissa ovat alkaneet varsin mukavasti. Kyseessä on siis monimuotototeutuksena toimitettava koulutus jonka kesto no keskimäärin kolme vuotta. Tällä hetkellä on menossa kolmas lähijakso, ja opittavaa asiaa on tullut todella paljon. On moduulitehtävää, AC-luentoja, lähijaksoja, moodlea, asiota, pitkiä asiakirjamalleja ja raporttipohjia.  Koen kuitenkin ainakin tähän asti pärjänneeni suhteellisen mallikkaasti, vaikkakin kevään vapaasti valittaville kursseille ilmoittautumiseni on jostain syystä epäonnistunut ja todennäköisesti tiedossa onkin melko rento kevät.Myös muiden elämän osa-alueiden puolesta syksy on ollut melkoisen vauhdikas. Elämäntilanteeni on muuttunut radikaalimmin kuin moneen vuoteen, mutta olen sopeutunut tilanteeseen varsin mallikkaasti ja olen muutoksista todella onnellinen. Tällä hetkellä arkeani vauhdittaa nimittäin töiden, koulun ja harrastusten lisäksi myös muutto uuteen osoitteeseen. Tämän takia valokuvaus uudella kamerallakin on jäänyt harmittavan vähäiseksi, mutta toivottavasti tilanne korjautuu piakkoin!

Myös harrastusten osalla pitäisi olla tiedossa kivoja juttuja, kun kisakausi alkaa olla paketissa ja valmentajat aktivoituvat. Eli toivon mukaan tiedossa olisi jonkinmoinen jakso aktiivista valmentautumista ponin kanssa!

Postauksen kuvat ovat opiskeluun liittyvältä haastattelureissulta Gastropub Betonyyn, jossa olisi mukava vierailla myös ihan normaalissa asiakkaan roolissa. Suosittelen kaikkia piipahtamaan kyseisessä paikassa.

You Might Also Like

0 kommenttia