WELCOME AUTUMN

Huhhuh! Kylläpä on arki ollut kiireistä muutaman viime viikon aikana. Kovasti on arki muuttunut syksyn aikana, ja varsinkin opiskelut ova...

_DSC7324.NEF _DSC7320.NEF _DSC7325.NEF Huhhuh! Kylläpä on arki ollut kiireistä muutaman viime viikon aikana. Kovasti on arki muuttunut syksyn aikana, ja varsinkin opiskelut ovat vieneet paljon aikaa ja voimavaroja. Toki opinnot ovat myös antaneet paljon, en malta odottaa että pääsen etenemään. Pian koittaakin kevään kurssivalintojen aika, huisin jännää! 

Lähiviikot tulevat olemaan aivan yhtä kiireisiä kuin edeltävätkin, sillä ohjelmaa on paljon ja päivien lyhentyessä myös levolle on löydettävä enemmän aikaa. Tekemistä tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi. Jos joku tietää, mistä saisi ostettuja vuorokauteen lisätunteja niin vinkatkaa tännekkin! Harrastuksille ei tunnu riittävän enää aikaa niin paljon kuin tarvitsisi, ja koulutehtäviinkin tulee toisinaan työpäivien jälkeen paneuduttua aika kiireellä.

Onneksi viikko on jo omalta kohdaltani puolessa välissä, sillä tiedossa on pidennetty viikonloppu ilman yhtäkään luentoa! Aion kyllä ottaa siitä ilon irti ja tehdä niitä asioita mistä nautin. Se voi tarkoittaa rentoa ulkoilua, valokuvausta, kouluhommien tekoa, ihan vaan sohvalla makaamista tai urheilua ja heppailua! Aion mennä täysin fiiliksen mukana ja nauttia. Pidennetty, rentoutumiseen tarkoitettu viikonloppu tulee todellakin tarpeeseen.



You Might Also Like

1 kommenttia