CAMERA

Vihdoin yli vuoden vatvomisen jälkeen sain eilen tehtyä vihdoinkin päätöksen. Kävin nimittäin kotiuttumassa uuden kameran. Kyllä nyt ke...

DSC_0084.NEF DSC_0092.NEF

Vihdoin yli vuoden vatvomisen jälkeen sain eilen tehtyä vihdoinkin päätöksen. Kävin nimittäin kotiuttumassa uuden kameran. Kyllä nyt kelpaa taas harrastella. Kyseessä on siis käytettynä ostettu Nikon D7100 runko, ja mukaan nappasin vielä 35mm linssin, akkukahvan ja lankalaukaisimen.

Kuvausinto on kova, mutta uuden kameran käyttö vaatii vielä vähän totuttelemista. En malta odottaa että pääsen kunnolla käyttämään uutta kuvauskalustoa! Vanha D5100 runko jääköön nyt kakkoskameraksi ja palvelkoot silloin kun on tarvetta pienemmälle kameralle, kääntyvälle näytölle tai ei muuten vain raaski parempaa kameraa ottaa mukaan olosuhteiden vuoksi.

Toivon mukaan lähiaikoina on siis bloginkin puolella tiedossa runsaasti uutta kuvamateriaalia, mikäli aikataulut vain antavat riittävästi myöten. On nimittäin kyllä olleet kädet täynnä töitä koulun, töiden ja muutenkin muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Ensi kerralla palaillaan toivottavasti uudella kameralla otettujen kuvien kera!

You Might Also Like

0 kommenttia