NEW CHAPTER

Täällä on alkanut elämässä aivan uusi luku, nimittäin viime viikolla koitti paluu koulun penkille! Tosiaan, pääsin siis opiskelemaan ...

DSC_0081.NEF DSC_0080.NEF

Täällä on alkanut elämässä aivan uusi luku, nimittäin viime viikolla koitti paluu koulun penkille! Tosiaan, pääsin siis opiskelemaan Mikkelin ammattikorkeakouluun restonomiopintoja monimuotototeutuksella. Uutta infoa on tullut muutaman päivän sisällä aivan älyttömästi, ja opittavaa on todella paljon. Mutta myös motivaatiota löytyy! Alkanut viikko tulee olemaan äärimmäisen kiireinen työpäivineen, salitreeneineen, heppailuineen ja päivittäisineen luentoineen. Mutta kyllä se uurastus lopulta palkitaan!

Kauan odotettu koulun aloitus oli äärimmäisen jännittävää, mutta tunnelma lähijaksolla oli todella hyvä. Opiskelijatoverit olivat kovin erilaisista lähtökohdista, mikä on ehdottomasti rikkaus. Seuraavat pari vuotta tulevat varmasti olemaan todella antoisia opintojen parissa. En malta odottaa että pääsen kunnolla sisään opiskelun maailmaan, kurssit sisältöineen ja vapaavalintaisine suoritusmenetelmineen vaikuttavat sangen mielenkiintoisilta. On tietotekniikkaa, kieliä, asiakaspalveluun liittyviä kursseja, matkailu-alaa sekä tietysti vapaavalintaisia opintoja!

Mikäli kiinnostusta löytyy, niin voisin lukuvuoden edetessä kertoa hieman lisää restonomiopinnoista, ja etenkin monimuoto-opiskelijan kannalta. Mikäli kyseinen ala ylipäätään kiinnostaa, suosittelen lukemaan tekstini aiheesta parin vuoden takaa.

You Might Also Like

0 kommenttia