EBAY TIP

Tällä viikolla postilaatikkoon kolahti viimeinkin kauan odotettu ebay-paketti, joka piti sisällään viisi aivan ihanan sävyistä huulila...

DSC_0085.NEF DSC_0086.NEF DSC_0088.NEF

Tällä viikolla postilaatikkoon kolahti viimeinkin kauan odotettu ebay-paketti, joka piti sisällään viisi aivan ihanan sävyistä huulilakkaa. Muutamia kertoja olen aiemminkin tilannut kosmetiikkatuotteita ebayn kautta, ja vaikka niiden alkuperä ja sisältö ehkä hieman epäilyttääkin niin olen silti rohkeasti käyttänyt tuotteita ilman mitään ongelmia.


Tällä kertaa tilaukseen lähti siis huulilakkoja, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia! Hintaa yhdellä huulilakalla oli nimittäin alle euron verran. Sävyt ovat kerrassaan ihania, omaksi suosikiksi nousi heti mikäpä muukaan kuin kirkkaan punainen. Tilasin myös muutaman hieman neuraalimman sävyisen vaihtoehdon arkikäyttöön. Levitettäessä tuote on nestemäistä ja hieman tahmeahkoa, vastaa oikeastaan koostumukseltaan huulikiltoa. Lakka kuivuu huulille hetkessä mattaiseksi, ja sävy on todella kestävä. Tämä todella kestää lähes koko päivän huulilla, eli huulimeikin korjailustakaan ei tarvitse huolehtia!

Kerrassaan ihana tuote siis! Mikäli joku siellä kiinnostui tuotteesta, niin tässä olisi suora linkki tuotteeseen!

You Might Also Like

0 kommenttia