VIA PHONE

1.  Kesäkuussa oli paikalliset "festarit" joissa esiintyjinä olivat muunmuassa stig ja neljänsuora. Olihan siellä sitten pyöräh...

Via phone Via phone 1. Kesäkuussa oli paikalliset "festarit" joissa esiintyjinä olivat muunmuassa stig ja neljänsuora. Olihan siellä sitten pyörähdettävä kun sai ilmaislipun. Keli ei ehkä ollut mitä parhain, mutta itseäni ei ainakaan vesisade kyllä haitannut. 
2. Lisää festarihumua, sillä juhannus tuli tosiaan vietettyä kolmipäiväisillä juhannusfetivaaleilla Himoksella. Oli kyllä huisin hauska reissu!
3. On tässä kesällä tullut kyllä välillä treenattuakin, kuten kuvasta näkee. Kyseessä oli extempore parin tunnin iltatreeni pyöräilyn ja kuntosalin merkeissä. 
4. Ja lisää todistusaineistoa kesän urheilusuorituksista.

Via phoneVia phone 1.  Muutama viikko takaperin tuli vietettyä oikein vauhdikas lauantaipäivä vintage-kiihdytyskisojen ja Nastola cruisingien parissa. 
2. Perjantai-illan terassikierros, mikäs sen parempaa kun nauttia muutamat hyvässä seurassa!
3. Pientä lounasta ennen Nastola cruisingia, oli kyllä äärimmäisen hyvä ateria!  
4. Tulipahan hankittua uudet better bodies trikoot kun olivat melkoisessa alennuksessa, ja enää en haluaisi muita trikoita käyttääkkään!Via phone Via phone 1. Viime viikonloppuna tuli tosiaan pyörähdettyä taas estekilpailuissa, jotka eivät tosiaankaan sujuneet kommelluksitta! Noh, aina ei voi voittaa. 
2. Elokuisen treenin jälkeinen selfie, kyllä nyt taas treenit maistuu! 
3. Yksi niistä harvoista kerroista kun aurinkoa tuli otettua. Olihan se ihan mukava tapa rentoutua työpäivän jälkeen! 
4. Punapää lähti kesäretkelle Alavudelle! Olipahan mukava viikonloppu, vaikka harmillisesti kansallinen poninäyttely ja paikallinen pop-up ravintola jäivätkin näkemättä.. Via phone Via phone 1. Aivan ihana maisema joltakin kesäiseltä kalastusreissulta. Kalaonni ei kyllä oikein ollut tänä kesänä matkassa. 
2. Shoppailtuakin tuli kesän aikana jonkin verran, tältä reissulta ei tosin tainnut tarttua juurikaan mitään mukaan.
3. Vapaapäivän hommia, eli kehonhuoltoa. Tänään olisi taas rullailua ohjelmassa illalla, ai että sillä saa lihakset hyvin auki kaikesta tuskasta huolimatta.
4. Uusin ponituttavuus, jonka kanssa ei ole vauhtia puuttunut! Tämän oripojan kanssa tosiaan tuli siellä kisoissakin pyörähdettyä viikonloppuna, enkä malta odottaa mahdollisia seuraavia kisoja!

You Might Also Like

0 kommenttia