@ALAVUS

Viime viikonloppuna päästiin vihdoin reissuun, josta oli puhuttu lähes koko kesä. Perjantai-iltana mun töiden jälkeen suunnattiin n...

Powerpark Powerpark Powerpark Powerpark Powerpark Powerpark

Viime viikonloppuna päästiin vihdoin reissuun, josta oli puhuttu lähes koko kesä. Perjantai-iltana mun töiden jälkeen suunnattiin nimittäin kohti Alavutta, jossa oli tarkoituksena viettää viikonloppu Jaakon mökillä oikein kivalla porukalla.


Viikonloppu piti sisällään reissun power parkkiin, joka onkin toinen huvipuisto jossa olen tämän kesän aikana käynyt. Päivä oli oikein hauska, vaikka porukka ei ollutkaan kovin innostunut ideastani käydä kaikissa joka suuntaan hirveää vauhtia pyörivissä laitteissa ja loppuajasta meinasi pieni vesisadekin yllättää, Lopulta päätettiin yhteistuumin lähteä ruokakaupan kautta takaisin mökille grillaamaan ja saunomaan.

Sunnuntaina nukuttiin oikein pitkään ja startattiin auto vasta kolmen maissa kohti Tuurin kyläkauppaa. Ja kyllähän me tytöt saatiinkin helposti pari tuntia siellä vierähtämään, vaikka kummempia ostoksia ei mukaan tarttunutkaan! Kotimatka Jämsänkosken kautta Raussilaan pääsi alkamaan vihdoin viiden maissa, ja ai että oli kaikkensa antanut olo kaiken reissaamisen jäljiltä. Sillä hetkellä koti ja oma sänky kuulosti äärimmäisen hyvältä kaiken reissaamisen jälkeen. Kyllä nuo pitkät automatkat onkin sitten yllättävän rankkoja, vaikka myös toisaalta äärimmäisen ihania!

You Might Also Like

0 kommenttia