THIS WEEK

Kylläpä on viikko taas hurahtanut nopeasti! Niin ne päivät vaan menee silmänräpäyksessä ohi kun on niin paljon mukavaa tekemistä. Viikko...



DSC_0475 DSC_0477
Kylläpä on viikko taas hurahtanut nopeasti! Niin ne päivät vaan menee silmänräpäyksessä ohi kun on niin paljon mukavaa tekemistä. Viikko on kulunut töissä, salilla ja tämän päiväisiin ratsastuskilpailuihin treenatessa.
Salitreenit luistivat kyllä kuluneella viikolla oikein mallikkaasti, en malta odottaa että pääsen huomenna vetämään kunnon jalkatreenin! Polte lenkkipoluillekkin on aikamoinen, ehkä mä ensi viikolla saan lähdettyä pienelle aivojen tuuletus lenkille.

Hevosrintamalla kulunut viikko oli oikein mukava. Ahkerasti tuli treenailtua kisoja varten, sillä tarkoituksena oli startata peräti kahdella ponilla, joista toisella olen ratsastanut hyvin vähän ja toisen käyttäytymisestä kisapaikalla ei ollut minkäänlaisia takeita. Loppujen lopuksi kisat menikin ihan hyvin, kuskin törttöilyjä ja toisen radan hylättyä suoritusta lukuunottamatta. Aina kun ei vaan voi voittaa. Ei muuta kuin kovaa treeniä alle ja kohti uusia kisoja!

Kuluneen viikon aikana sain myös kaivettua pitkästä aikaa aktiivisuusrannekkeen laatikon pohjalta käyttöön, ja kylläpä on ollut mukavaa seurata omaa aktiivisuutta päivittäin! Jotenkin sen vekottimen lataaminen ja synkronoiminen vaan aina jää..

Tällä viikolla myös innostus blogia kohtaan on ollut suhteellisen suuri, vaikka tekstin kirjoittaminen ei olekkaan oikein luistanut. Olen myös kunnostautunut oikein kunnolla muiden blogien seuraamisessa, ja löytänytkin varsin mielenkiintoista luettavaa.  Mielessä kävi myös idea kesän ostosten esittelystä, sillä shoppailua on tullut harrastettua jonkin verran. Olisiko kiinnostusta?


Toivotaan että ensi viikosta tulee yhtä mukava ja toiminnantäyteinen. Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille!





You Might Also Like

0 kommenttia