Frozen yogurt

Mun mielessä on jo pitkään pyörinyt idea yhden terveellisen herkun valmistamisesta, ja tänään vihdoin sain ideani toteutettua. Päätin v...

DSC_0043 DSC_0041 DSC_0042
Mun mielessä on jo pitkään pyörinyt idea yhden terveellisen herkun valmistamisesta, ja tänään vihdoin sain ideani toteutettua. Päätin valmistaa frozen yogurttia. Kauppalistalle päätyi maustamatonta jugurttia sekä vadelmia joiden lisäksi nakkasin sekaan tähän herkkuun myös yhden smoothiehedelmäpussin. En ole aikaisemmin maistanut frozen yogurttia, joten en oikeastaan tiedä että miltä sen tulisi maistua mutta äärimmäisen hyvää tää ainakin oli! Kuvissa tämä annos ei nyt vain oikein erotu edukseen, koska näyttää reunoilta todella sulaneelta vaikka sitä se ei oikeastaan ollut.

Resepti tähän on simppeliä simppelimpi. Tarvitset pari desilitraa jugurttia, jäisiä hedelmiä/marjoja sekä makeutukseen sokeria tai steviaa. Itse tein tämän jäätelökoneessa, jossa valmistus kesti vähän vajaa puolisen tuntia. Selattuani netistä hetken erilaisia reseptejä kyseiseen herkkuun, totesin myös että sen voi ihan hyvin tehdä myös tehosekoittimella/sähkävatkaimella, jolloin valmistus vain kestää kauemmin koska massan pakastumisessa menee aikaa.

You Might Also Like

8 kommenttia

  1. Demistä iltaa tai noh yö se varmaa tässä vaiheessa jo on, mutta niin asiaan. Sulla on ihana, juuri tähän tiettyyn asiaan eli treenaamiseen ja terveelliseen ruokavalioon liittyvä blogi( jos en tulkinnut ihan väärin) hienosti kerrot asioitasi.. Mä oon todella pahoillani en jää seurailemaan blogiasi, koska toisten treenaamisesta lukeminen saa minut surulliseksi, kun itsellä ei taidot ja motivaatio riitä aloittamiseen, mutta kannustan sinua silti jatkamaan bloggailuasi aivan ihana on tämä blogisi :3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän juu tuo terveellinen ruokavalio ja liikunta kuuluvat tähän blogiin tärkeänä osana mun elämää. Ja toivottavasti saat itsekin vielä joskus liikunnan positiivisena asiana osaksi elämääsi, ellei se siis jo jollakin tavalla ole! Ja ei terveellisyydestä ja treenaamisesta kannata ottaa liikoja paineita, kyllä sä vielä löydät oman juttusi. Kiitoksia todella paljon ihanasta kommentista (:

      Poista
  2. Kiva ku kävit kommentoimassa mun blogiin, löysinpähän tieni sun blogiis. Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten taidan liittyä lukijaksesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, olikin sitten molemminpuolinen hyöty tuo mun kommenti! Ja tervetuloa vaan (;

      Poista
  3. sokeria..... eikös tollanen oo ihan itessään ilman mitään makeutusta, niin hyvää? ite en ainakaan missään nimessä lisäisi mitään makeutusta sekaan. terveellisempääkin ilman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin on siis herkullista ilmankin, lähinnä kirjoitin sen tuohon "ohjeeseen" koska makuja on monia ja tarkoituksena mulla oli kirjoittaa että halutessasi sokeria. Kiitoksia kommentistasi (:

      Poista
  4. Näyttääpä tosi herkulliselta! :)
    Voisin joskus varmasti kokeilla!

    VastaaPoista